رولت خامه ای با تم یلدایی
آخرین خبر/ موادلازم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد سفید قنادی ۱۰۰ گرم (حدود دو سوم لیوان )
شکر ۱۰۰ گرم( حدود نصف لیوان)
عسل ۱ ق غ
آب جوش ۱ ق غ
وانیل ۱/۴ ق چ
زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کردم و سفیده رو با همزن زدم تا فرم بگیره ، زرده رو با شکر و وانیل با همزن زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه. آب جوش ریختم ، دور گیری هم انجام دادم ، عسل هم ریختم . (عسل بابت خوش رنگ شدن هست و قابل حذفه)
سفیده رو به زرده اضافه کردم و با لیسک دورانی مخلوط کردم ، به دو قسمت مساوی موادم رو تقسیم کردم . آرد رو به دو تقسیم کردم و به هر کدوم ۵۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان) آردی که ۳ بار الک شده ریختم و قبل کامل ترکیب کردن رنگ خوراکی هم ریختم و دورانی مخلوط کردم . به یکی رنگ خوراکی سبز و دیگری رنگ خوراکی قرمز ریختم . (رنگ خوراکی ژله ای)
قسمتی که سبز رنگه یکی دو قاشق برداشتم و جدا بهش رنگ سبز ریختم تا برای سبزهای پررنگ طرح هندوانه .
سینی ۳۰ در ۴۰ کفش کاغذ انداختم و کاغذ رو چرب کردم. از دو طرف مواد رو ریختم و یکدست کردم . قسمت سبز پر رنگ رو هم داخل قیف یکبار مصرف ریختم و خط هایی کشیدم وطرح دادم . سینی رو چند بار روی سطح کار کوبیدم .
فر از یک ربع قبل گرم کردم ، فر برقی دمای ۱۹۰ درجه ، فر گازی دمای ۲۱۰ تا ۲۲۰ درجه به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه گذاشتم .
⬅️اگر زود از فر خارج کنید و نپزه رولت خمیر میشه.اگه خیلی زیاد بمونه نونش خشک میشه .
دمای فرها فرق می کنه حتما خودتون باز چک کنید .
بدون فر در تابه دو طرف روی گاز می تونید درست کنید .
بلافاصله روی آن پارچه تمیز انداختم و روی آن سینی دیگری قرار دادم تا خنک بشه.بعد از خنک شدن از کاغذ جدا کردم و از قسمت قرمز رنگ با پارچه رول کردم و در یخچال قرار دادم . از خامه قنادی استفاده کردم ، نرم شد ، اول با دور کند همزن دو دقیقه و بعد با دور تند همزن دو سه دقیقه زدم ، فرم بگیره .
دو قسمت خامه فرم گرفته هست هر کدوم رو من ۲۰۰ گرمی جدا کردم و به یک قسمت رنگ خوراکی قرمز اضافه کردم .
نون رولت رو از یخچال بیرون آوردم و قسمت قرمز رنگ ،خامه قرمز و قسمت سبز ، خامه سفید زدم و رول کردم و یخچال گذاشتم ، حدود ۴ ساعت ،هر چه قدر بیشتر بمونه خوشمزه تر هستش.
با چاقوی تیز برش دادم و برای دونه های هندوانه از شکلات چیپسی استفاده کردم .