نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

کاربردهای رشته‌های ابریشمی ذرت

منبع
جام جم
بروزرسانی
کاربردهای رشته‌های ابریشمی ذرت

جام جم/ وقتی پوشش بلال را کنار می‌زنیم تا به دانه‌های آن برسیم، با کاکل یا ابریشم ذرت مواجه می‌شویم. رشته‌های سبز و طلایی رنگی که می‌توان از آن بوی مزرعه را استشمام کرد. این کاکل‌های خوش‌رنگ و بو اما دور ریختنی نیست و فوایدزیادی برای سلامت دارد و می‌توان ازخواص بی‌شمار آن بهره گرفت.
 

محافظت از مجاری ادرار
می‌توان از کاکل ذرت،  به دلیل وجود خواص ضد عفونی کننده و ادرار‌ آور آن برای درمان عفونت‌های مجاری ادرار به عنوان چای استفاده کرد. استفاده از این چای به کاهش التهاب و تحریک‌پذیری دستگاه ادراری منجر شده و رشد باکتری‌ها را نیز کاهش می‌دهد.
 

مبارزه با درد مفاصل
وجود خواص ضد التهابی و قلیایی کاکل ذرت، آن را به گزینه‌ای مناسب برای کاهش دردهای مفصلی تبدیل کرده‌است. چای کاکل ذرت میزان اسیدیته بدن را کم کرده و از احتباس مایعات و ایجاد واکنش‌های التهابی پیشگیری می‌کند.
 
تنظیم فشار خون بالا
کاکل ذرت برای افراد دارای فشار خون بالا نیز بسیار مفید است. محتوای فلاونوئید‌های موجود در آن گردش خون را بهبود بخشیده و فشار خون را در سراسر بدن تنظیم می‌کند. همچنین با کنترل سطح سدیم خون(افزایش سطح سدیم منجر به افزایش فشار خون می‌شود ) به کنترل فشار خون بالا کمک می‌کند .
 
مبارزه با سرماخوردگی و آنفلوآنزا
چای کاکل ذرت با باز کردن راه‌های هوایی و کاهش التهاب گلو به کنترل علائم سرماخوردگی و آنفلوآنزا کمک می‌کند. این چای همچنین خلط‌آور بوده و احتقان سینه و بینی را نیز تسکین می‌دهد.
 
کمک به سم‌زدایی از بدن
آنتی اکسیدان‌های موجود در کاکل ذرت به پاکسازی بدن از انواع سموم کمک می‌کند. ازاین خاصیت چای کاکل ذرت می‌توانید برای کاهش سموم بدن و سلامت کبد وهمچنین برای کاهش خطر ابتلا به بیماری کبد چرب بهره‌مند شوید.

تنظیم قند خون
استفاده از این چای در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ به طور قابل توجهی قند خون این افراد را کاهش می‌دهد. در واقع این چای به تنظیم تولید انسولین و کاهش مقاومت بدن افراد در مقابل انسولین کمک می‌کند. از بین بردن سردرد مواد موجود در کاکل ذرت خواص ضد التهابی و ضد درد دارد. به همین دلیل استفاده از چای آن به کاهش سردرد‌های مزمن کمک می‌کند. همچنین این چای آرام‌بخش بوده و سفتی، خشکی گردن، شانه‌ها و فک را نیز از بین می‌برد.


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره