کیک شکلاتی راحت و خوشمزه با بافت نرم و عالی
آخرین خبر/ دیدین قنادیا کیکای شکلاتیشون یه بافت خاصی داره این دقیقا همون کیکه
موادلازم
آرد. ۲۱۰گرم(یک و نیم پ )
تخم مرغ. ۳عدد
پودر کاکائو. ۳۵گرم(۱/۳ پ)
شکر. ۱۳۰گرم( ۱ پ + ۲ ق غ)
بکینگ پودر. ۸ گرم(۲ ق چ)
شیر ۱۰۰گرم(۱/۲ پ)
آب داغ. ۶۷گرم(۱/۳ پ)
سرکه. ۵گرم( نصف ق غ)
روغن مایع. ۱۱۰گرم(۱/۲ پ)
وانیل. ۱/۳ ق چ
تمام مواد هم دمای محیط باشن
ابتدا باترمیلک رو درست میکنیم ، شیر و سرکه رو مخلوط کرده میزاریم کنار ۱۵ دقیقه بمونه
پودر کاکائو و بکینگ پودر و آرد مخلوط و سه بار الک بشن.
تخم مرغها با شکر و وانیل رو پنج دقیقه با دور تند هم میزنیم تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه حتما ظرف رو دورگیری میکنیم. بعد ترکیب شیر و سرکه و روغن مایع رو اضافه کرده و ده ثانیه با دور کم هم میزنیم بعد حین هم زدن آب داغ رو اضافه میکنیم و سریع در حد ده ثانیه هم میزنیم ، در انتها مخلوط مواد خشک رو طی دو مرحله اضافه میکنیم و با همزن دستی مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست بشه . اگه از قالب ساده استفاده کردید کف اون رو کاغذ روغنی پهن کنید و مواد رو داخل قالب ریخته و چند بار به سطح میکوبیم سپس داخل فر کاملا داغ قرار میدیم.
اگه قالبتون طرحدار بود حتما با روغن جداکننده کیک چرب کنید.
مدت زمان پخت : ۴۵ تا ۶۰ دقیقه
دمای فر برقی : ۱۷۰درجه حرارت پایین
دمای فر گازی : ۱۸۰درجه
دمای توستر و ماکروفر : ۱۶۰درجه حرارت پایین
تا ۳۵ دقیقه اصلا در فر رو باز نکنید
بعد از ۴۰ دقیقه با سیخ چوبی کیک رو چک کنید
حتما این کیک عالی رو درست کنید و نوش جان کنید