نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

کیک خیس تابه ای برای مبتدی ها

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
کیک خیس تابه ای برای مبتدی ها

آخرین خبر/ مواد لازم برای قالب بیست در سی یا قالب گرد ببست و پنج سانت:
تخم مرغ سه عدد
آرد دو لیوان
شکر یک و نیم لیوان
روغن یک لیوان
شیر یک و نیم لیوان

بکینگ پودر سه ق چ
پودر کاکائو چهار ق غ
وانیل نوک ق چ
ابتدا شکر و پودر کاکائو و روغن و شیر رو با هم مخلوط میکنیم حدود چهار دقیقه با همزن بزنید تا شکر حل بشه بعد یک لیوان دسته دار فرانسوی از سس شکلاتی بردارین و کنار بزارین حالا تخم مرغها رو دونه دونه به باقی سس بزنید و هر کدام رو یک دقیقه با همزن بزنید وانیل هم اضافه کنید حالا مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک و اضافه میکنیم و سی ثانیه با همزن بزنید تا یکدست بشه .حالا قالب یا تابه رو خوب چرب کنید و آرد پاشی هم کنید و مایه کیک رو داخلش بریزید
روش پخت روی گاز:شعله پخش کن رو مدت یک ربع روی شعله متوسط با حرارت ملایم میزلریم داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین اگر داخل تابه معمولی درست میکنید دم کنی بزارین بعد نیم ساعت در تابه رو بردارین و با سیخ امتحان کنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است.
روش پخت داخل فر. فر رو مدت یک ربع با حرارت ۱۷۰ درجه میزلریم گرم بشه بعد قالب کیک رو داخلش بزارین و مدت نیم ساعت زمان بدین بعد سیخ داخل کیک فرو میکنیم اگر تمیز بیرون اومد آماده است
وقتی کیک پخت و خاموش کردیم بلافاصله تا داغ برش بدین روش رو سوراخ بزنید درشت باشه بهتره و سس شکلاتی رو که قبلا کنار گذاشتیم روش می ریزیم روی کل سطح کامل پخش کنید بعد هم داخل ظرف سرو کنید و تزیین کنید سه چهار ساعت داخل یخچال بمونه بی نهایت عالی میشه فقط تو یخچال میزارین حتما روش رو بپوشانید

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره