نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

کشک بادمجان کبابی به روش ساده با طعمی بی نظیر

منبع
پانا
بروزرسانی
کشک بادمجان کبابی به روش ساده با طعمی بی نظیر

پانا/ کشک بادمجان کبابی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که با رسپی های مختلفی طبخ می شود.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۵ عدد
سیر۵ حبه
پیاز۲ عدد

نعنا خشک۲ قاشق غذاخوری
کشک½ لیوان
مغز گردو½ لیوان
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی
طرز تهیه کشک بادمجان کبابی
مرحله اول
برای تهیه کشک بادمجان کبابی خوشمزه در ابتدای کار بادمجان ها را شسته، سپس روی حرارت گاز یا زغال قرار می دهیم تا کاملا پخته و نرم شوند. در ادامه بادمجان های کبابی را درون یک ظرف درب بسته قرار می دهیم.
مرحله دوم
حالا اجازه می دهیم بادمجان ها به مدت ۱۰ دقیقه درون ظرف بمانند تا عرق کنند و پوست آنها به راحتی جدا شود. در ادامه پوست بادمجان ها را جدا کرده و با آب سرد می شوییم تا پوست شان کاملا جدا شود.
مرحله سوم
در این مرحله بادمجان ها را با چاقو ساطوری می کنیم تا له شوند، سپس کشک را به همراه ۱ لیوان آب درون یک قابلمه مناسب ریخته، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کشک به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد.
مرحله چهارم
حالا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و بلافاصله پیاز را می افزاییم، سپس تفت می دهیم تا پیاز سرخ و طلایی شود.
مرحله پنجم
در این مرحله سیر را به صورت ریز رنده کرده، سپس به همراه زردچوبه به تابه می افزاییم و تفت می دهیم تا عطر سیر آزاد شود. حالا نعناع خشک را به تابه اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن بلافاصله پوره بادمجان را به تابه می افزاییم.
مرحله ششم
در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم تا پوره بادمجان کاملا سرخ شود، سپس کشک جوشیده را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا کشک به خرد مواد برود.
مرحله هفتم
پس از گذشت ۱۰ دقیقه تابه را از روی حرارت برداشته و کشک بادمجان را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در نهایت مغز گردو را روی کشک بادمجان ریخته و به همراه نان و سبزی خوردن سرو می کنیم. نوش جان.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره