رشته پلوی چهارشنبه سوری را خاص و متفاوت بپزید
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ مواد لازم برای ۴ نفر:
۲ پیمانه برنج،۱ پیمانه رشته پلویی خورد شده،۲/۳ پیمانه عدس،۴ عدد ران مرغ بدون استخان که کاملا نگینی خورد بشه
ادویه برای مزه دار کردن مرغ(نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر پیاز، پودر سیر، یه کوچولو پودر دارچین) ،۱ ق غ خ روغن برای مزه دار کردن مرغ
۱ ق غ خ آب لیمو و مقداری زعفران دم شده برای مزه دار کردن مرغ،کشمش پلویی ۱/۲ پیمانه،زرشک ۲ ق غ خ،مقداری کره
رشته پلویی رو با کمی روغن حتما سرخ کنید چون هم طعم و هم فرم خوبتری توی پلوتون خواهد داشت.مرغ رو بذارید ۱ ساعت مزه دار بشه و بعد با مقدار خیلی کم روغن که از قبل گذاشتین داغ شده سرخ کنید با حرارت کم
کشمش رو از قبل ۱۰ دقیقه ای خیس بدین و بعد آبکش کنید و به همراه ۱ ق غ خ آب و روغن توی قابلمه بریزین تا سرخ بشه ۳ دقیقه کافیه