عکاس خونه/ ارسالی از OMIDARAB
به طورکلی هرچه زمان پخت کوتاهتر باشد،مواد مغذی بیشتری حفظ میشوند.یکی ازدلایل اینکه بخارپزکردن سبزیجات یاپخت آنها در مایکروویو بهتر است به زمان کوتاه پخت برمیگردد.بهویژه اینکه در این روشها استفاده از روغن الزامی نیست،فرایند بلانچینگ یعنی گذاشتن سبزیجات در آبجوش به مدت یک یا دودقیقه هم روش پخت سالم دیگری است،اما مراقب باشید که آنهارا زیاد درآب نگه ندارید.جوشاندن سبزیجات علاوه براینکه آنهارا له میکند خطر
ازبین رفتن موادمغذی محلول در آب ازجمله ویتامین B۱ویتامینC و فولات را هم به همراہ دارد "مخاطبان گرامی آخرین خبر؛ برای ارسال تصاویر؛ لطفا در صفحه عکاسخونه؛ آیکون دوربین در بالای صفحه را انتخاب نموده و تصویر خود را ارسال فرمایید."