عکاس خونه/ ارسالی از mahtab__banoo
یه چند باری شامی کباب درست کردم ولی اونجوری که باید نبود.طعم داشت ولی چهره و بر و روش شبیه حاج خانم درنمی آمد!منم بیخیال درست کردنش شدم.ولی بازفکرم درگیر بودکه کدوم موادافزودنی رو کم وُ زیاد میزنم.گوشت یا آردنخودچی!! یبار وسطای صحبت با حاج خانوم( مادر مهتاب بانو)بودم،ازشونپرسیدم چرا کباب شامی هامکمی سفت و خشک درمیان؟ گوشتش کمه یا آردنخودچیش؟! گفتن: آب چه اندازه اضافه میکنی به ترکیبت؟ پرسیدم مگه آب هم لازمه؟!!!🤦🏻♀️ "مخاطبان گرامی آخرین خبر؛ برای ارسال تصاویر؛ لطفا در صفحه عکاسخونه؛ آیکون دوربین در بالای صفحه را انتخاب نموده و تصویر خود را ارسال فرمایید."