عکاس خونه/ ارسالی از nrjes
🔻فوت کوزه گری خیارشور🏺🥒
🔻ظرفتون حتما تمیز باشه و خیارهاتون از نوع خیارهای گلخونه ای نباشه چون خراب میشه سرکه سیب یا انگورنمک درشت خیلی بهتره یک و نیم لیوان حتما چند تا سوراخ با سوزن روی خیارشوراتون ایجاد کنین و حتما خیارها رو فشرده توی ظرف بزارین نخود خام هم اضافه کنین به ترد شدنش خیلی کمک میکنه
ترخون وشوید و چند حبه سیر یادتون نره
آب جوشیده سرد شده ده لیوان جایی نگهداری کنین که سایه باشه و ظرفتون شفاف نباشه اینطوری خیارشورهاتون خوشرنگ تر میشه
🍔 @ashpaz_v "مخاطبان گرامی آخرین خبر؛ برای ارسال تصاویر؛ لطفا در صفحه عکاسخونه؛ آیکون دوربین در بالای صفحه را انتخاب نموده و تصویر خود را ارسال فرمایید."