عکاس خونه/ ارسالی از mahdiyeh_karaj
گوشت گوسفندی رو با یه پیاز و کمی نمک بمدت ۳ ساعت میپزیم. گندم خیس شده ( بمدت ۲۴ ساعت) رو با یه قاشق روغن میزاریم خوب میپزه حدود ۳ ساعت . بعد پخت میریزیم توی مخلوط کن تا خوب لهیده بشه و گوشتای پخته شده رو ریش ریش و با گوشت کوب میکوبیم و به حلیم اضافه و از آب گوشت هم کم کم بهش اضافه میکنیم و بمدت نیم ساعت با شعله کم خوب هم میزنیم تا کش دار بشه . و برای تزیین هم از پودر دارچین و کنجد و روغن داغ شده استفاده میکنم😍😋 "مخاطبان گرامی آخرین خبر؛ برای ارسال تصاویر؛ لطفا در صفحه عکاسخونه؛ آیکون دوربین در بالای صفحه را انتخاب نموده و تصویر خود را ارسال فرمایید."