عکاس خونه/ ارسالی از mahdiyeh_karaj
اگه از آجیل های عیدتون بادوم درختی هاش مونده بردارین و توی کاسه ای بخیسونین و دو سه مرتبه مرتب آبشو عوض کنین تا شوری بادومها کاملا بره و بعد ۵ ساعت خیسوندن اونا رو پوست بکنین و خوب بشورین و سپس با یه چاقو ریز ریز کنین و بزارین جای خنک ( یه گوشه آشپزخونه) تا خوب خشک بشن و برای قیمه نثار یا چلو گوشت و شله زرد مصرف کنین👌😋 "مخاطبان گرامی آخرین خبر؛ برای ارسال تصاویر؛ لطفا در صفحه عکاسخونه؛ آیکون دوربین در بالای صفحه را انتخاب نموده و تصویر خود را ارسال فرمایید."