یک پیام بهداشتی ۲ازداش امیدعرب چرا نباید چای را ادامه مطلب👇
عکاس خونه
بروزرسانی
عکاس خونه/ ارسالی از OMIDARAB
کردن،آن را مصرف کنید.اگر چای فقط ۱۰ تا ۱۵ دقیقه از دم کشیدنش گذشته باشد، میتوانید آن را دوباره گرم کنید.چای دم شده که دوباره گرم شود، ممکن است باکتری مسمومیت غذایی و قارچ خطرناک تولید کند. پلی فنول های مسئول از رنگ و طعم چای دچار مشکل می شوند و طعم چای تلخ تر می شود. "مخاطبان گرامی آخرین خبر؛ برای ارسال تصاویر؛ لطفا در صفحه عکاسخونه؛ آیکون دوربین در بالای صفحه را انتخاب نموده و تصویر خود را ارسال فرمایید."