نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
دخترونه زنونه

چه غذاهای پخته ای را نباید فریز کرد؟

منبع
خراسان
بروزرسانی
چه غذاهای پخته ای را نباید فریز کرد؟

خراسان/ غذاهای سرخ شده| نگهداری غذاهای سرخ شده در فریزر باعث از بین رفتن تردی و خوشمزگی غذاها و نرم شدن آن ها 
می شود، پس غذای سرخ شده خود را فریز نکنید.
برنج پخته| برنج یکی از غذاهای پرمصرف است که باقی مانده آن نیاز به مراقبت خاصی دارد. منجمد کردن برنج پخته سبب ایجاد تغییراتی در طعم، بو و کیفیت غذا می شود، پس بهتر است برنج پخته را فریز نکنید اما اگر قصد فریز کردن برنج پخته را دارید، آن ها را بیشتر از معمول پخته و در ظرف ها یا پلاستیک هایی به اندازه یک وعده غذایی ریخته و در فریزر قرار دهید.
غذاهای کنسروی| قرار دادن غذاهای کنسروی درون فریزر سبب حجیم و بزرگ شدن آن ها و همچنین منفجر شدن یا شکستن قوطی می شود.
ماکارونی پخته| قرار دادن ماکارونی یا پاستای پخته شده در فریزر سبب شل شدن این غذا 
می شود، پس بهتر است اگر می خواهید ماکارونی را در فریزر بگذارید، آن را نیم پز و فریز کنید و در زمان مصرف، آن را داغ کنید. ماکارونی را قبل از داغ کردن برای مدتی در بیرون از یخچال نگه دارید تا یخ آن کاملاً باز شود.

 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره