نماد آخرین خبر

مصرف زیاد ماهی توسط مادر و کاهش خطر ابتلا به اوتیسم فرزند

منبع
خراسان
بروزرسانی
مصرف زیاد ماهی توسط مادر و کاهش خطر ابتلا به اوتیسم فرزند

خراسان/ دانشمندان ماده غذایی خاصی را شناسایی کرده‌اند که در صورت مصرف در دوران بارداری می‌تواند خطر ابتلا به اوتیسم را در کودکان کاهش دهد. به نقل از «دیلی میل»، یک مطالعه جدید با حمایت موسسه ملی بهداشت انگلستان نشان داد مصرف انواع مختلف ماهی حداقل یک بار در زمان بارداری احتمال کاهش ۲۰ درصدی خطر ابتلا به اوتیسم را به همراه دارد.

این گروه تحقیقاتی اذعان می‌کند مصرف ماهی در دوران بارداری می‌تواند خطر ابتلای نوزاد به اوتیسم و همچنین احتمال ابتلای نوزاد به ویژگی‌های مرتبط با اوتیسم را در آینده کاهش دهد. دلیل این پدیده احتمالاً داشتن اسید‌های چرب امگا ۳ طبیعی و سایر مواد مغذی مهم مانند ید، آهن و روی است که برای رشد مغز، گفتار و شنوایی کودک حیاتی هستند. با این حال، این تیم ارتباط مشابهی بین کاهش خطر ابتلا به اوتیسم و مصرف مکمل‌های اسید چرب امگا ۳ پیدا نکردند.

این پژوهش بیان کرد چندین توضیح احتمالی برای این که چرا مکمل‌های امگا ۳ به اندازه مصرف ماهی مفید نبودند، وجود دارد و به تفاوت در میزان مواد مغذی موجود در یک قرص نسبت به یک غذای طبیعی مقوی اشاره کردند. این گروه همچنین معتقدند مواد افزودنی موجود در مکمل‌های غذایی نیز می‌تواند مؤثر باشد. سازمان داروی فدرال آمریکا نیز اعلام کرده است شواهدی قوی مبنی بر فواید مختلف مصرف ماهی در دوران بارداری وجود دارد. این فواید شامل بهبود سلامت قلب و استخوان، کاهش خطر اضافه وزن یا چاقی در کودک و کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و رکتوم است. به زنان باردار توصیه می‌شود برای کمک به رشد جنین بین ۲۲۶ تا ۳۴۰ گرم ماهی که معادل دو تا سه وعده در هفته است، مصرف کنند. با وجود فواید متعدد مصرف ماهی در دوران بارداری، محققان دریافتند ۲۵ درصد مادران باردار اصلاً ماهی نمی‌خورند و ۶۵ تا ۸۵ درصد نیز گزارش کردند مکمل‌های امگا ۳ مصرف نمی‌کنند. سازمان داروی فدرال آمریکا هشدار داده است در حالی که ماهی بخش مهمی از رژیم غذایی است، زنان باید مطمئن شوند که میزان غذا‌های دریایی با میزان جیوه بالا را در دوران بارداری خود محدود کنند.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره