نماد آخرین خبر

بیگدلی:‌ لایحه حمایت از زنان به طور کامل تغییر یافته است

منبع
ايسنا
بروزرسانی
بیگدلی:‌ لایحه حمایت از زنان به طور کامل تغییر یافته است

ایسنا/ عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد:‌ متن قبلی لایحه حفظ کرامت زنان بسیار بهتر و جامع‌تر بود و حق و حقوق زنان را در حوزه های مختلف مانند آموزش و پرورش، صداوسیما، وزارت بهداشت و ... تامین می‌کرد.

احمد بیگدلی، نماینده مردم خدابنده درباره لایحه حفظ کرامت و حمایت از زنان که امروز در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی بررسی می‌شود، گفت:‌ل ایحه حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت، توسط دولت سیزدهم به مجلس یازدهم ارسال شده بود. اما متاسفانه در کمیسیون اجتماعی مجلس یازدهم به سرانجام نمی‌رسد.

وی ادامه داد:‌ در مجلس دوازدهم مجدد این لایحه مطرح شد و در کارگروه زنان  و خانواده کمیسیون اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت، اما متاسفانه عنوان و متن لایحه  کاملا عوض شده و به طرح جدیدی تبدیل شده است. متن قبلی لایحه حفظ کرامت زنان بسیار بهتر و جامع‌تر بود و حق و حقوق زنان را در حوزه‌های مختلف مانند آموزش و پرورش، صداوسیما، وزارت بهداشت و ... تامین می‌کرد.

بیگدلی تاکید کرد:‌ امیدوارم کمیسیون اجتماعی با دقت بیشتری این لایحه را بررسی کند.

به گزارش ایسنا، جلسه کمیته زنان و خانواده کمیسیون اجتماعی به منظور بررسی لایحه حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت با حضور نمایندگانی از قوه قضائیه، وزارت کشور، معاونت قوانین مجلس شورای اسلامی، وزارت دادگستری، معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهور، مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، دیوان محاسبات کشور و سازمان برنامه و بودجه کشور، شنبه ۲۳ فروردین از ساعت ۱۵ تا ۱۹ برگزار خواهد شد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره