14
0
1K
14
0
1K
خراسان/ یک بررسی جدید دانشمندان موسسه امنیت سلامت ژاپن نشان داده است که رژیم غذایی رایج ژاپنی سرشار از سبزیجات، غذاهای تخمیرشده، حبوبات و ماهی ممکن است در برابر علایم افسردگی محافظت ایجاد کند. پژوهشگران ۱۲۵ هزار بزرگ سال شاغل را بررسی کردند و دریافتند افرادی که از رژیم غذایی واشوکو یعنی غذاهای سنتی ژاپن شامل ماهی، سبزیجات، برنج و سویا پیروی میکردند، در مقایسه با کسانی که غذاهای فراوریشده، شکر، گوشت و غلات تصفیهشده مصرف میکردند، کمتر دچار حسوحال پایین، اضطراب و استرس میشدند. این یافتهها با در نظر گرفتن عواملی از جمله سن، جنسیت و سطح استرس شغلی همچنان ثابت ماندند.