پرشين وي/ نکاتي در مورد جوشاندن شيراگر مي خواهيد که شير هنگام جوشاندن ته نگيرد ,مي توانيد اين دستور العمل را پياده کنيد:
محلي که شير سر رفته:
براي تميز کردن محلي که شير سر رفته است مي توانيد مقداري آب و نمک روي محلي که شير ريخته بريزيد و مقداري صبر کنيد سپس محل مورد نظر را بشوييد.
براي اينکه شير به ته قابلمه نچسبد:
براي اينکه شير به ته قابلمه يا شير جوش و اطراف آن نچسبد بايد يک نعلبکي نشکن و تميز را در کف ظرف به حالت وارونه قرار دهيد و بعد شير را روي آن بريزيد و آن را بجوشانيد.