مهرخانه/ در جبهه مقابل اين دختران، پسراني وجود دارند که به آنها القا ميشود در ابراز ويژگيها و قدرت مردانه خود اغراق کنند تا وجههاي قلدرمأبانه و باجگيرانه داشته باشند. نمونههاي آنها پسراني هستند که براي داشتن عضلات به باشگاههاي ورزشي ميروند، گروه دوم نيز مردانياند که از رفتار و حتي آرايش زنانه تقليد ميکنند؛ در واقع مردان زنواره هستند. در اين گروه به دليل عدم مقبوليت، ميزان نابهساماني اجتماعي بالاست.
فروغ نيلچيزاده در نشست مجمع زنان فرهيخته انقلاب اسلامي با عنوان "نقش ما در تعيين ويژگيهاي دختر مسلمان و انقلابي در دنياي معاصر" به سخنراني پرداخت و گفت: انسان در عصر معاصر با سؤال من کيستم مواجه شده و با اين جواب که "من مساوي است با تن"، روبهرو ميشود؛ تعريفي که تنانگي را به جاي زنانگي به زن معاصر معرفي ميکند.
وي هنر دختربودن را حلقه مفقوده دانست و گفت: اگر در اوايل دوره رنسانس به زنان گفته ميشد که بايد شبيه مردان شويد، اما در حال حاضر تمرکز بر هويت دختران است. گروهي از دختران ميخواهند در نوع پوشش، آرايش، گويش، رفتار و ... شبيه مردان باشند تا از هر مردي مردتر باشند که اين امر باعث آسيبرسيدن به آنها ميشود. اينکه يک دختر به داشتن کمربند مشکي ورزشهاي رزمي و بلدنبودن آشپزي و فاصلهگرفتن از روح لطيف دخترانه خود افتخار ميکند، نمونهاي از اين مسئله است. اين زنان ويژگيهاي زنانه را نقطهضعفي ميدانند و سعي ميکنند در انتخاب رشته دانشگاهي و شغل خود نيز هويت مردانه داشته باشند.
اين استاد حوزه در ادامه افزود: گروه دوم دختراني هستند که برخلاف گروه اول، دلشان نميخواهد شبيه مردان باشند و از تمامي ويژگيهاي زنانه خود به عنوان يک قدرت استفاده ميکنند و با هويت جنسي و ويژگيهاي جسمي خود، زنانهبودن خود را به رخ ميکشند.
افراط و تفريط در وجهه مردانه؛ مردان قلدرمأب و باجگير و يا زنواره
نيلچيزاده به دو دسته مردان نيز اشاره کرد و اظهار داشت: در جبهه مقابل اين دختران، پسراني وجود دارند که به آنها القا ميشود در ابراز ويژگيها و قدرت مردانه خود اغراق کنند تا وجههاي قلدرمأبانه و باجگيرانه داشته باشند. نمونههاي آنها پسراني هستند که براي داشتن عضلات به باشگاههاي ورزشي ميروند، گروه دوم نيز مردانياند که از رفتار و حتي آرايش زنانه تقليد ميکنند؛ در واقع مردان زنواره هستند. در اين گروه به دليل عدم مقبوليت، ميزان نابهساماني اجتماعي بالاست.
ارزشمندخواندن گرايشات و تمايلات غيرديني دختران و پسران
اين کارشناس امور ديني با بيان اينکه چنين مسئلهاي تنها معضل کشور ايران نيست و غرب نيز به آن گرفتار است، گفت: اين مسئله مربوط به قبل از انقلاب نيست، بلکه مشکل ما اين است که پس از گذشت 36 سال از انقلاب اسلامي هنوز شاهد ترويج اين افکار و مدسازيها هستيم. گاهي در رسانههاي ديداري و شنيداري کشور، مجريان و بازيگران با ابروهاي تميزکرده که از نظر همه مراجع اين عمل حرام قطعي است، مشاهده ميشوند. در دنياي امروز مد ميمونواره و تقليدگونه دراوج فضاحت در حال گسترش است و دختران و پسران درعين تمايلات و گرايشات غيرديني، ارزشمند تلقي ميشوند.
زن مسلمان؛ يکي از عنصر کليدي صدور انقلاب
وي ادامه داد: امام چند عنصر براي فتح جهان و صدور انقلاب در نظر داشتند که يکي از آن عناصر کليدي زن بود، اما در دنياي امروز زنان ملعبه شدند و از آنها به عنوان کالا استفاده ميشود و يا نامه مقام معظم رهبري به جوانان اروپايي و انتشار آن از طريق فضاي مجازي، زاويهاي جديد از صدور انقلاب را آغاز کرد تا علاوه بر بيداري جهان، کساني که در داخل کشور منکر صدور اسلاماند، از خواب برخيزند.
اين کارشناس حوزه با اشاره به استفاده و تأکيد رهبر انقلاب بر هجمه فرهنگي گفت: در تهاجم فرهنگي يعني يک طرف حمله ميکند و طرف ديگر آمادگي لازم براي مقابله را دارد، اما ايشان بارها از کلمه واژه هجمه استفاده کردند؛ يعني آنها حمله کردند، ولي هنوز کاري انجام نشده است. متوجه نيستيم که غرب به جاي حمله نظامي و توپخانهاي امروزه دامن کوتاه را وارد ميکند؛ الآن بحث حجاب نيست، بلکه بحث عفاف است؛ اينکه اگر هويت او تن است، چرا پوشيده شود؟! برهنگي آنها به جاي عزتنفس و اعتماد به نفس، خطر جدي براي سرمايه عظيم دختران است.
صنعت باربيشدن زنان
نيلچيزاده با اشاره به سخني از پيامبر اکرم (ص) گفت: طبق فرمايش رسول خدا (ص) دختران 9 برابر پسران و مردان حيا دارند، اما زنان سه بخش از اين حيا را از دست دادهاند، ولي اگر قرار است دختري در هويت دخترانه به عزت نفس برسد، در مقايسه تنانگي با مادر مشخص ميشود؛ يعني چون تو زيباتر، تحصيلکرده، جوانتر و.. هستي از اين سرمايهها در جذابيت جنسي استفاده کن و اين چنين صنعت باربيشدن زنان نيز بهوجود ميآيد.
حفظ پاکدامني در زنان بيحجاب مانند کندن سنگ با ناخن است
وي خاطرنشان کرد: ما نميتوانيم بگوييم هر کسي حجاب ندارد عفيف نيست، اما صيانت از عفاف بدون حجاب مانند کندن سنگ با ناخن است. وقتي زنان بيحجاب ميخواهند پاکدامني خود را حفظ کنند، در رنج و عذاب نگاه مردان قرار دارند؛ به همين دليل است که بسياري از آنها در اروپا و غرب وقتي با حجاب آشنا ميشوند، آن را ميپذيرند؛ خواهر همسر توني بلر، خواننده مشهور روسي و بسياري از اشخاص ديگر، نمونههايي از اين قبيل هستند.
وي با تأکيد بر اينکه اسلام کليد فتحالفتوح تمدن نوين و ايران امالقراي تمدن اسلامي است، اظهار داشت: اگر انقلاب اسلامي ايران نبود، اسلام براي دنيا بازخواني نميشد. نامه مقام معظم رهبري به جوانان اروپايي براي اين بود تا به آنها بگويند که سياستمداران و پدران و مادران شما چيزي به شما نميگويند و خود شما بايد اسلام را پيدا کنيد.
جدي نگرفتن تربيت جنسي و هنر دختربودن در کشور
اين کارشناس با تصريح بر اينکه در کشور ما تربيت جنسي جدي نيست و ازاينرو ديگر قدرتها، ايران را از طريق مسائل جنسي تهديد ميکنند، گفت: بازخواني هنر دختربودن به عنوان يک هنر ناب، در کشور اهميت بالايي دارد. اگر کسي هنر دختربودن را نداند، در صدد جنگ با آن برميآيد. متأسفانه در کشور ما براي جلب مخاطب و مشتري لباسهاي نيمهبرهنه طراحي ميشود، اما در ميان دختران اروپايي و آمريکايي مد ناب مطرح ميشود تا از لباسهاي پوشيده استفاده کنند؛ چراکه آنها براي عفاف و پاکدامني خود ارزش بيشتري قائل ميشوند.
دلايل عدم پذيرش حجاب در ميان برخي از خانوادههاي مسلمان
اين کارشناس امور ديني با طرح اين سؤال که چرا يک دختر اروپايي و آمريکايي که با دين ارتباطي نداشته است، هنگاميکه با اسلام مواجه ميشود حجاب را به شيريني ميپذيرد، اما دختران ما که در خانوادههاي مذهبي بزرگ شدهاند، گاهي در مسئله حجاب و پذيرش آن دچار مشکل ميشوند؟، گفت: هفت دليل عمده براي اين مسئله وجود دارد؛ شبيخون فرهنگي، عدم برنامهريزي صحيح، بحرانهاي هويت، ترويج فرهنگ برهنگي بر اساس مد تجارت زيبايي، عدم رضايت از جنسيت که از طريق معاهدات و تعهدات بينالمللي به آن دامن زده ميشود، ضعف تصميمگيريهاي خاص در قواي مجريه هر دولت و عدم برنامه تزکيه نفس بر اساس هويت خاص دخترانه يا همان تربيت جنسيتي؛ مواردي هستند که اين مشکل را ايجاد کرده است.