ايسنا/ مواد خوراکي فرآوري شده اغلب حاوي مقادير پاييني از مواد مغذي هستند و مصرف آنها به دليل از دست دادن بسياري از ريزمغذيهاي حياتي در حين عمليات فرآوري حتي ميتواند براي بدن مضر باشد.
به گزارش سايت تخصصي ارگانيک، در اين ميان برخي از خوردنيها هستند که ميتوانند تا حد امکان املاح و ريزمغذيهاي ضروري را به بدن برسانند که بهترين و مفيدترين آنها عبارتند از:
1- کلم پيچ: اين ماده خوراکي جزء مغذيترين خوردنيها به حساب ميآيد که سرشار از مواد معدني، ويتامينها، فيبر خوراکي و آمينواسيدهاست. همچنين اين ماده خوراکي به دليل دارا بودن آنتياکسيدان از التهاب و سرطان جلوگيري ميکند و در عين حال بسيار خوشمزه و سالم است.
2- شاهدانه: شاهدانه داروخانه طبيعي در آشپزخانه شماست. اين ماده خوراکي سرشار از پروتئين، فيبر خوراکي، اسيدهاي چرب ضروري، آنتي اکسيدانها، آمينواسيدها، ويتامينها و مواد معدني است. اين دانه زود هضم جزو موادي است که چندين خاصيت مفيد براي بدن دارد و در عين حال مصرف آن راحت است.
3- شکلات: دانههاي کاکائو سرشار از مواد مغذي هستند و دانشمندان هنوز نتوانستهاند تمامي فوائد اين دانه کوچک را شناسايي کنند. وجود املاح معدني، ويتامينها و چندين نوع آنتياکسيدان در اين ماده خوراکي براي سلامت قلب و پوست فوقالعاده سودمند است و نوعي مواد شيميايي را در مغز آزاد ميکند که به انسان احساس رضايت از زندگي ميدهد.
4- بروکلي: براي داشتن دستگاه گوارشي سالم و کاهش خطر ابتلا به سرطان، مصرف اين ماده خوراکي توصيه ميشود که بسيار هم خوش طعم و خوشمزه است.
5- اسفناج: براي بهره بردن از فوايد اين ماده خوراکي از مصرف محصولات کنسرو شده آن بپرهيزيد اما اسفناج تازه منبع غني از پروتئين، انواع آنتياکسيدانها و فيبر خوراکي است.
6- انواع توتها: بر خلاف ميوههاي ديگر، انواع توتها حاوي مواد قندي کمتري هستند و منابع غني از ويتامينهاي مفيد، مواد معدني و آنتياکسيدانها محسوب ميشوند.