ايسنا/ يک دکتراي روانشناسي کودک و نوجوان تاکيد کرد: با برچسب زدن به کودکتان رفتار اشتباه وي را تقويت نکنيد.
دکتر محمد زارع نيستانک با بيان اينکه توصيف کودکتان به عنوان فرد خجالتي، تنها، ساکت يا سرد، روشي غلط است، گفت: والدين و اطرافيان تاوان استفاده از اين القاب را پس ميدهند.
اين دکتراي روانشناسي کودک و نوجوان اضافه کرد: براي نمونه در حال گذشتن از کوچه هستيد و به آشنايي برمي خوريد، فرزند دو ساله يا بيشتر در سلام کردن يا حتي نگاه به فرد آشنا ترديد دارد؛ رو به فرد آشنا ميکنيد و ميگوييد « خجالتيه » ولي نميدانيد که با برچسب زدن به کودکتان رفتار او را تقويت ميکنيد.
زارع نيستانک تاکيد کرد: زماني که به کودکتان برچسب انزوا طلب يا دچار مشکل در دوستيابي را ميزنيد، رفتار اجتماعي نامناسب را در او برميانگيزيد. در حالي که ميتوانيد با گفتن جملاتي او را تشويق کنيد تا اجتماعيتر باشد.