پارسه گرد/ يک تارت سريع و آسان با يک لايه سبزيجات کبابي و پنير که با سس خوشعطر پستو مخلوط شدهاست.
مناسب براي :9 نفر
زمان آماده سازي : بيش از 1 ساعت
درست کردن اين تارت سبزيجاتي نياز به زماني بيشتر از 1 ساعت دارد تا هم خمير را آماده کنيد و هم سبزيجات مود علاقه خود را گريل يا سرخ کرده و براي روي تارت آماده کنيد.
مواد لازم:
سبزيجات گريلشده
500 گرم
پنير خامهاي
250 گرم
زيتون بدون هسته
50 گرم
خمير تارت
4 ورق
ليمو ترش
1 عدد
سس پستو
2 قاشق سوپخوري
روغن زيتون
به مقدار لازم
سالاد مخلوط
به مقدار لازم
طرز تهيه:
ابتدا سبزيجات دلخواه خود خرد، گريل و کبابي کنيد. ميتوانيد از بادمجان، فلفلدلمهاي و گوجهفرنگي استفاده کنيد. پوست ليمو را رنده کنيد و آب نيمي از آن را بگيريد. فر را با دماي 200 درجه سانتيگراد از قبل گرم ميکنيم. سيني فر را کمي با روغن زيتون چرب ميکنيم. خمير تارت را با اين دستور آماده کنيد. ورقههاي خمير تارت را روي سيني فر کنار هم بچيينيد، اگر خمير خيلي نازک است روي هم بگذاريد و بين هر کدام را با روغن چرب ميکنيم. ضخامت خمير تارت را ميتوانيد به دلخواه زياد يا کم کنيد. روي ورقههاي خمير را با کاغذ روغني ميپوشانيم. سپس کمي نخود يا لوبياي خام روي کاغذ روغني به طور يکنواخت پخش کنيد. با اين کار از پف کردن زيادخمير تارت جلوگيري مي کنيم و شکل تارت براي سرو زيباتر ميشود. خمير تارت را حدود 3 دقيقه در فر حرارت ميدهيم تا کنارههاي آن کمي طلايي رنگ شود. کاغذ پوستي و مواد روي کاغذ را کنار گذاشته و 3 تا 4 دقيقه ديگر در فر حرارت ميدهيم تا خميرها برشته و طلايي رنگ شوند. سپس از فر خارج کرده و 51 دقيقه خميرها را کنار ميگذاريم تا سرد شوند. در اين بين، سبزيجات گريلشده، آب ليموترش، پستو را با هم مخلوط ميکنيم و خمير تارت را به تکههاي هماندازه و منظم برش بزنيد و روي سطح آنها را با کمي روغن زيتون چرب کنيد. پنير ريکوتا را با پوست ليمو رنده شده و کمي نمک و فلفل در يک کاسه مخلوط کنيد. سپس با دقت مخلوط سبزيجات را روي خمير تارت سرد و برش زده پخش کنيد کمي مخلوط پنير روي آن ميريزيم و با برگ ريحان تزئين مي کنيم. تارت را با يک سالاد انتخابي مانند سالاد مخلوط سرو ميکنيم.