نماد آخرین خبر

تارت پنیر و سبزیجات با سس پستو

منبع
بروزرسانی
تارت پنیر و سبزیجات با سس پستو
پارسه گرد/ يک تارت سريع و آسان با يک لايه سبزيجات کبابي و پنير که با سس خوش‌عطر پستو مخلوط شده‌است. مناسب براي :9 نفر زمان آماده سازي : بيش از 1 ساعت درست کردن اين تارت سبزيجاتي نياز به زماني بيشتر از 1 ساعت دارد تا هم خمير را آماده کنيد و هم سبزيجات مود علاقه خود را گريل يا سرخ کرده و براي روي تارت آماده کنيد. مواد لازم: سبزيجات گريل‌شده 500 گرم پنير خامه‌اي 250 گرم زيتون بدون هسته 50 گرم خمير تارت 4 ورق ليمو ترش 1 عدد سس پستو 2 قاشق سوپ‌خوري روغن زيتون به مقدار لازم سالاد مخلوط به مقدار لازم طرز تهيه: ابتدا سبزيجات دلخواه خود خرد، گريل و کبابي کنيد. مي‌توانيد از بادمجان، فلفل‌دلمه‌اي و گوجه‌فرنگي استفاده کنيد. پوست ليمو را رنده کنيد و آب نيمي از آن را بگيريد. فر را با دماي 200 درجه سانتي‮گراد از قبل گرم مي‮کنيم. سيني فر را کمي با روغن زيتون چرب مي‮کنيم. خمير تارت را با اين دستور آماده کنيد. ورقه‮هاي خمير تارت را روي سيني فر کنار هم بچيينيد، اگر خمير خيلي نازک است روي هم بگذاريد و بين هر کدام را با روغن چرب مي‮کنيم. ضخامت خمير تارت را مي‌توانيد به دلخواه زياد يا کم کنيد. روي ورقه‌هاي خمير را با کاغذ روغني مي‮پوشانيم. سپس کمي نخود يا لوبياي خام روي کاغذ روغني به طور يکنواخت پخش کنيد. با اين کار از پف کردن زيادخمير تارت جلوگيري مي کنيم و شکل تارت براي سرو زيباتر مي‌شود. خمير تارت را حدود 3 دقيقه در فر حرارت مي‮دهيم تا کناره‮هاي آن کمي طلايي رنگ شود. کاغذ پوستي و مواد روي کاغذ را کنار گذاشته و 3 تا 4 دقيقه ديگر در فر حرارت مي‮دهيم تا خميرها برشته و طلايي رنگ شوند. سپس از فر خارج کرده و 51 دقيقه خميرها را کنار مي‮گذاريم تا سرد شوند. در اين بين، سبزيجات گريل‌شده، آب ليموترش، پستو را با هم مخلوط مي‌کنيم و خمير تارت را به تکه‌هاي هم‌اندازه و منظم برش بزنيد و روي سطح آنها را با کمي روغن زيتون چرب کنيد. پنير ريکوتا را با پوست ليمو رنده شده و کمي نمک و فلفل در يک کاسه مخلوط کنيد. سپس با دقت مخلوط سبزيجات را روي خمير تارت سرد و برش زده پخش کنيد کمي مخلوط پنير روي آن مي‌ريزيم و با برگ ريحان تزئين مي کنيم. تارت را با يک سالاد انتخابي مانند سالاد مخلوط سرو مي‮کنيم.