طنين ياس/
چرا 50 درصد مردم با سکته و 20درصد با سرطان فوت مي کنند؟ الگوي تغذيه ما آشفته است
آيا مي دانيد قرمزي درون کالباس از گوشت تاج خروس است.(زير دندان خود حس کرده ايد)
آيا مي دانيد ماده اوليه کالباس و سوسيس از سويا ست که سوداز و مضر است و موجب کم حافظگي مي شود. بنابر شواهد عيني زايدات و گوشت هاي غير قابل استفاده براي ساخت سوسيس و کالباس استفاده مي شود.
آيا مي دانيد پيامبر اسلام فرموده اند : گوشت گاو مرض است.روغن آن دارو و شير آن شفاست.
آيا مي دانيد گوشت گوساله و گاو به گفته بو علي سينا عامل 16 بيماري مهلک مي باشد که اولين آن سرطان و دوم آن ماليخوليا(اسکزوفرني) و سومي بواسير مي باشد. جنون گاوي ويروس و ميکروب نيست بلکه پروتئين گاو است.
آيا مي دانيد در شير پاستوريزه فقط 3% چربي حذف شده و بجاي هزينه پاستوريزاسيون و استرلزاسيون ماده نگه دارنده بنوات سديم زده مي شود که خطرناک و سرطان زاست.
آيا مي دانيد در شير استرليزه که امکان نگهداري 6 ماهه در خارج از يخچال دارد غلظت بنزوات سديم بيشتر است.
آيا مي دانيد در ماکاراني20% گلتون صنعتي استفاده مي شود که سرطان زاست و در بسياري کارخانه ها نان خشک کپک زده بجاي آرد در ماکاراني استفاده مي شود و ماکاراني يبوست زاست.
آيا مي دانيد سس مايونز به دلبيل ترکيب خاصي که دارد در کنفرانسهاي علمي به نوان سم کبد معرفي مي شود.
آيا مي دانيد در نان باکت براي متخلخل شدن از پودر هاي بکينگ يا جوش شيرين زياد استفاده مي شود که در گمرکها با علامت مرگ وارد مي شود.
آيا مي دانيد نان هاي مصرفي بدليل فاقد سبوس بودن از مهمترين قسمت ريز مغذي که گروه ويتامنيهاي (ب) مي باشند محرومند و نان باگت بدترين نانهاست.
سانديس ها، نوشابه ها، بيسکوئيت ها، کيکها و ... با قند مصنوعي چون ساخارين که 1000 برابر شيرين تراز قند معمولي است ساخته مي شود که دشمن کبد و کليه مي باشد.
آيا مي دانيد رنگ هاي افزودني در نوشابه ها، سانديس ها، کيکها، آدامس ها و ... همه سرطان زاست.
آيا مي دانيد ماده مخدر بنام COLA (پپسي کولا، کوکا کولا و ...) در اکثر نوشابه ها وجود دارد که کافئين و کارامل از اين دست هستند.
آيا مي دانيد گوشت مرغ و ماهي که متاسفانه سفارش بسياري از پزشکان است بلغم زاست و موجب سکته و تومورهاي مختلف مي گردند.
آيا مي دانيد گوشت مرغ و ماهي هاي پرورشي با هورمونها هستند که عوارض متعدد به بار مي آورند.
آيا مي دانيد سرکه هاي صنعتي از اسيد استيک محلول در آب بعلاوه اسانسها و رنگها هستند که همگي بسيار مضرند.
آيا مي دانيد قيمت روغن هاي مايع مثل آفتابگردان اگر واقعي باشد حدود 12 الي 15 هزار تومان خواهد بود ولي الان در بازار 900 الي 800 تومان است که از يک کيلو تخم آفتابگردان ارزانتر است.
آيا مي دانيد بيشتر محتواي روغن هاي مايع از پارافين خوراکي که محصول پالايشگاههاي نفت است درست شده است که کلسترول خون را افزوده موجب چربي خون و... مي شود که کشنده است.
آيا مي دانيد جهت براق شدن خيار گلخانه اي از روغن مالي استفاده وخيار گلخانه اي بدليل نديدن نور خورشيد سرطان زا وخطرناک است.
آيا مي دانيد موز بجاي هواي گرم جنوب در گلخانه هاي شهرهاي مختلف از جمله شهرهاي شمالي آن هم توسط کاربيت در ظرف چند روز بطور انبوه به عمل مي آيد وموجب توليد مرض است ويبوست زاست.
آيا مي دانيددر اکثر کارخانه هاي آبليموهاي صنعتي حتي يک عدد ليمو هم وارد نمي شود و آبليمو صنعتي از آب کاه بعلاوه برخي اسانسها و جوهر نمک توليد مي شود که همين امر موجب ته نشين شده محتواي آبليمو مي باشد.
آيا مي دانيد کره گياهي دروغي بيش نيست و با مواد پايه اي نفت و در برخي کشورها فضولات انساني توليد مي شود و موجب تشکيل پلاک اتروم در عروق کرونرقلب و بيماري هاي ايسکميک قلبي مي شود و شعار « کره مارگارين (گياهي) دوست قلب شما» فريب افکار عموميست.
آيا مي دانيد نوشابه هاي گازدار موجب آسيب ديدگي سلولهاي کبدي،بيقراري، نامنظمي ضربان قلب به علت وجود بنزوات سديم و کافئين مي شود.
آيا مي دانيد گاز CO2 موجود در نوشابه سبب پوکي استخوان مي شود.فسفر و اسيد فسفريک آن رقيب کلسيم سطح استخوان و موجب نرمي استخوان مي شود. يک عدد نوشابه به اندازه شش بشقاب برنج چاق کننده است و ضرر شربت هاي کارخانه اي مشابه سن ايپ کمتر از نوشابه نيست.
آيا مي دانيد سس مايونز حاوي مواد نگه دارنده ،پتاسيم و بنزوات سديم است که سرطان زاست.
آيا مي دانيد سس مايونز از همه غذا ها مضرتر براي صدمه به پوست و پوش صورت است.
آيا مي دانيد پفک براساس تحقيقات علمي انجام شده در کشور انگلستان موجب عقيمي و ناباروري در کودکان مي گردد.
آيا مي دانيد پفک حاوي تارترازين (ماده قرمز و نارنجي رنگ) سبب اختلالات رفتاري و اضطراب و پرخاشگري و عصبيت در اطفـال مي شود.
آيا مي دانيد پنير بفک اغلب پنير تلخ (پنير فاسد) و گنديده و گندپده تاريخ مصرف گذشته مي باشد. چسبندگي پفک براساس تحقيقات تا 7بار مسواک هم تميز نمي شود و موجب بي اشتهايي مي شود و آمار مصرف پفک در ايران روزانه هر نفر 2 عدد مي باشد.
آيا مي دانيد برنج پرمصرفترين اقلام سفره امروز ايرانيان، سودازاست و موجب غلظت خون مي شود. برنج يبوست زاست که يبوست مادر همه بيماري هاست..برنج موجب انسداد عروغي ،سنگ صفرا و سنگ کليه مي شود.خوردن برنج موجب تيرگي پوست مي شود.
آيا مي دانيد چاي سياه موجي کم خوني ،آريتمي قلبي، اختلالات گوارشي ، چروکيدگي پوست و ريزش مو مي شود.
آيا مي دانيد شکر سفيد براي کبد ضرر و موجب به هم خوردن متابوليسم سلول هاي کبديو مواد رنگبر قند و شکر هم مضر مي باشد.
آيا مي دانيد قند و شکر تفالهي باقيمانده چغندر قند و نيشکر است که مواد ارزشمند آن گرفته شده به دامها داده مي شود.
آيا مي دانيد روش ذبح مرغها سبب ترشح هورمون استرس در بافتهاي آنها مي شود که مضر است.
آيا مي دانيد به مرغها آنتي بيوتيک هاي متنوع و متعددي خورانده مي شود که درصد بروز و شيوع عفونتهاي ميکروبي مصرف کنندگان را بالا مي برد. مرغهاي ماشيني براساس تحقيقات فرانسوي ها بدليل محروميت از نور آفتاب بسيار مضرند.
آيا مي دانيد اسيدهاي چرب ترانس در چيپس پس از حرارت سرطان زاست.
آيا مي دانيد کليه تن ماهي ها، کنسروها، کمپوتها،سرکه، آبليمو و آبغوره هاي کارخانه اي ، رب کارخانه اي ، بستني ها، شکلات ها ، کاکائو ها، بيسکوئيت ها و اقلام غذايي کارخانه اي و بسته بندي به دلايل متعدد مضر ،سرطان زا و کشنده هستند.
آيا مي دانيد ظروف استيل ، سرب در داخل غذا مي ماند که سرطان زاست. ظروف تفلون بدليل تخريب لايه تفلون سرطان زا است.
آيا مي دانيد ظروف آلومينيوم موجي کم خوني، آلزايمر، ضعف اعصاب و لرزش دست مي شود و ظروف لعاب دار حاوي ترکيب سرب بوده و سرطان زاست . ظروف زودپز،تندپز،مايکروويو، و دستگاههاي داغ کننده برقي همگي مضر هستند.
آيا مي دانيد مسواک پلاستيکي رايج موجب از بين رفتن ميناي دندان و خمير حاوي فلورايد موجب پوسيدگي دندان مي شود.
در دنيايي که سيگار فروخته و تبليغ مي شود چه جاي تعجب و اما چه کنبم؟
بهترين غذا آبگوشت با گوشت کوسفند است. و بهترين روغن روغن حيواني است. روغن کنجد و زيتون هم بهترين روغن گياهي است.
بهترين نان، نان سبوس دار مثل سنگک، بهترين نوشابه سکنجبين است که ترکيب عسل ، سرکه و ... مي باشد. بيش از صد نوع چاي هم اکنون در کشور ما موجود است که متناسب با مزاجها مصرف انواع آنها توصيه مي شود مثل (چاي کوهي، گل گاوزبان،سنيل الطيب، گل نسترن، پونه، دارچين، آويشن، استخودوس و ...) همراه کمي نبات ، بجاي قند و شکر استفاده از خرما، ارده ، شيره، انواع ميوه ها، کشمش، توت خشک،عسل بسيار بجاست.
بهترين ظرف که هم کمبود هاي خون را جبران کرده و هم موجب ميکروب زدايي از غذا مي شود ظروف سنگي و مسي مي باشد که سفارش ائمه معصوم و رايج در کشورمان بوده است. بهترين تنقلات آجيل هاي طبيعي هستند که به جهت طبع گرمشان بسيار مفيد مي باشند. (مصرف آجيل ها جزء فرهنگ عمومي بوده است) . سرکه به اندازه لازم بسيار توصيه مي شود. با خوردن انواع آشها دچار مريضي نخواهيد شد. غذاهاي خورشي سنتي، غذاهاي سرخ نشده، سبزي خوردن بويژه نعنا بجاي سالادهاي امروزي ،لبنيات پرچرب و دست نخورده (شير و لبنيات بايد جوشانده شود) حبوبات بخصوص نخود .
سس دست ساز طبيعي( مخلوط تخم مرغ و سرکه) بطور تازه قابل استفاده است. کليه غذاهاي طبيعي بطور تازه استفاده شود از خوردن ميوه در غير فصل آن خودداري شود.ضمنا عمده ميوه در محل جغرافيايي رويش طبيعي آن مفيدتر است.پوست ميوه ها بعنوان ماسک جهت نرمي و زيبايي پوست بسيار مفيد است.
استفاده از چوب مسواک (بنام چوب اراک) بعد از خلال دندان بهترين مسواک و ضد عفوني کننده طبيعي و مالش دهنده لثه ها خواهد. ضمنا واکسن بدون مرض و موجب شفا حجامت است و فقط با توصيه طبيعت موجب سم زدايي از بدن مي گردد.اکثر غذاها با مزاجهاي چهاگانه (صفرا، دم،بلغم، سودا) که اصل بنيادين پزشکي اسلامي است. اثرات متفاوت دارد. لذا شناخت طبع (سردي و گرمي) جزء اولين مرحله خودشناسي مي باشد در اين مورد به متخصصين طب سنتي مراجعه نمائيد.
باتوجه به آيه شريفه« لا تلقوا باايديهم الي التهلکه» با دست خود ، خود را به هلاکت نياندازيد. مسئوليت شرعي و الهي شما حفظ سلامت خود،خانواده و اجتماع خواهد بود.
با کانال تلگرامي آخرين خبر همراه شويد telegram.me/akharinkhabar