سوران/ اگر آمار را بررسي کنيم، تعداد زيادي از افراد جامعه را عاشقان به شيريني خامه اي تشکيل داده اند. در بين اين دسته از شيريني ها، نان خامه اي يا به قول بعضي ها شيريني نارنجکي، طرفداران بيشتري دارد. ما هم طرز تهيه آن را به شما آموزش داده ايم.
چي لازم دارم:
خامه فرم گرفته به ميزان لازم
رنگ زرد در صورت تمايل
وانيل مقداري
بکينگ پودر مقداري
روغن مايع 20 گرم
تخم مرغ 3 عدد
آب 200 گرم
آرد شيريني پزي 100 گرم
شکلات براي تزئين در صورت تمايل
چه جوري درست ميشه:
1.آب را مي گذاريم تا بجوشد بعد روغن مايع را اضافه کردهو سپس آرد را مي افزاييم و خمير را مي پزيم ، بعد از پختن خمير مي گذاريم کمي خنک شود و بعد با سر خمير زن همزن کاسه اي يا سر خمير زن غذا ساز يا در صورت نداشتن( که اگه قبليا باشن خيلي عاليه) خمير را مي زنيم و بعد بکينگ پودر را مي افزاييم.
2. وانيل و تخم مرغ ها را يکي يکي اضافه کرده تا کاملا به خورد خمير برود ( حواستان باشد خمير نبايد گرم باشد که تخم مرغ ها موقع ريختن بسته نشون )
براي تيره تر شدن خمير مي توان کمي رنگ زرد به خمير اضافه کرد.
3.درون قيف با ماسوره ساده يا شکوفه مايع ريخته و بسته به سليقه به اندازه ي دلخواهشکوفه مي زنيم و درون فر با دماي 210 درجه قرار مي دهيم تا زماني که نان ها طلايي و خشک شوند.
4.بعد از خنک شدن نان ها با قيف و ماسوره خامه ي فرم گرفته را در داخل نان پمپ مي کنيم .
5. براي تزيين روي نان خامه اي شکلات را حرارت داده و بر روي نان خامه اي خود بريزيد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد