آخرين خبر/ خانه داري يک سري ظرايف دارد که شايد همه به آن توجه نکنند و به همين دليل کساني که به اين ظريف کاري ها دقت ميکنند حق دارند با چنين صفتي ناميده شوند. اگر تا حالا فقط بانو بوده ايد فرصت را از دست ندهيد، با ياد گرفتن همين چند نکته ساده مي توانيد قدم اول کدبانو شدن را برداريد.
براي پاک کردن قابلمهاي که غذا درون آن ريخته کافي است مقداري سرکه را با آب درون قابلمه بريزيد و اجازه دهيد اين محلول خوب بجوشد. پس از آن سوختگي به راحتي از کف قابلمه پاک ميشود.
براي بريدن نان بهتر است از کارد ارهاي استفاده کنيد و پيش از برش، کارد را براي مدت کوتاهي درون آب جوش قرار دهيد.
براي جلوگيري از جوانه زدن سيبزمينيها آنها را در جاي تاريک، خشک و دور از رطوبت قرار دهيد.
افرادي که پس از خرد کردن پياز و شستن کارد هنوز نسبت به بوي پياز روي آن حساسند، براي برطرف کردن اين بو کافي است يک هويج را با کمک کارد حلقهحلقه کنند.
براي از بين رفتن بوي دودگرفتگي برنج بهترين کار پوست کندن يک پياز و قرار دادن آن داخل قابلمه است. بعد از 10 دقيقه پياز بوي دود را از برنج ميگيرد.
اگر پس از دم کردن غذا يادتان آمد که برنجتان بينمک است پس از آنکه دم کشيد، مقداري نمک در آب حل کرده و آن را با روغن مخلوط کرده و روي برنج بريزيد.
يکي از بهترين راهها براي خوشبو شدن سبزي پلو استفاده از آويشن و ديگر ادويههاي خوش بو پيش از دم کردن برنج است.
براي شکستن پوست سخت نارگيل بهترين کار، قرار دادن نارگيل درون مايکروويو يا فر است.
براي از بين بردن شوري انواع خورشها ميتوان يک عدد سيب زميني پوست کنده را درون خورش انداخته و پس از 8-7 دقيقه جوشيدن، آن را از ظرف خارج کنيد.
براي تيز شدن قيچيهاي کند، با آنها چند ورق سمباده ببريد تا به مرور لبه قيچي تيز شود.
احساس نمي کنيد خانه دارتر از قبل شده ايد؟
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد