اشپزي رنگين/
مواد لازم :
_ گياه سورانه 1 دسته
_گوشت چرخ کرده 200 گرم
_ پيازداغ 2 قاشق غذا خوري
_ روغن زيتون به ميزان لازم
_ رب انار 3 الي 4 قاشق غذا خوري
_ نمک و فلفل سياه به قدر کافي
_ شکر در صورت نياز
طرز تهيه :
برگهاي سورانه را از هم جدا کرده و انتها و سر زرد برگها را با قيچي بگيريد بعد خوب بشوئيد .بعد از خشک شدن برگها را به طول 2 سانتي متر قيچي کرده وبا زردچوبه و روغن زيتون کمي تفت دهيد . سپس يک الي يک و نيم ليوان آب اضافه کنيد و روي حرارت بگذاريد تا بپزد .در اين فاصله گوشت را هم با روغن زيتون کمي تفت دهيد و نمک و زردچوبه و فلفل بزنيد و گوشت رابه سورانه اضافه کنيد تا با هم بپزد ظرف نيم ساعت اين غذا درست ميشود بعد رب انار اضافه کنيد و بچشيد اگر ترش بود با اضافه کردن شکر چاشني را خوشمزه تر کنيد البته بسته به غلظت و مزه رب انار ممکن است مقداري که به غذا اضافه ميکنيد نسبت به مقدار داده شده فرق کند آخر پياز داغ را بريزيد و چند جوش که زد شعله را خاموش کنيد.