نماد آخرین خبر

بیسکویت کدوتنبل

منبع
خراسان
بروزرسانی
بیسکویت کدوتنبل
خراسان/ مواد لازم براي خمير:* شير - سه چهارم پيمانه* سرکه سيب - يک قاشق مرباخوري * آرد - يک و نيم پيمانه* آرد گندم - نصف پيمانه* بکينگ پودر - يک قاشق غذاخوري* جوش شيرين - يک چهارم قاشق مرباخوري * نمک - نصف قاشق مرباخوري* روغن کانولا - يک چهارم پيمانه* پوره کدوتنبل آب پز شده - نصف پيمانه* کره نرم - ۵قاشق غذاخوري* شکر - سه چهارم پيمانه به اضافه ۲قاشق مرباخوري* پودر دارچين - يک قاشق مرباخوري* پودر هل - نصف قاشق مرباخوري مواد لازم براي رويه: * پودر شکر - نصف پيمانه* پودر دارچين - نصف قاشق مرباخوري* وانيل - کمي * شير - يک تا دو قاشق غذاخوري طرز تهيه: * فر را روي ۲۰۰درجه سانتي گراد تنظيم کنيد.* ظرف مناسب را کمي چرب کنيد.* سه چهارم پيمانه شير و سرکه را با هم مخلوط کنيد و کنار بگذاريد تا بِبُرّد.* سه چهارم پيمانه شکر، دارچين و هل را با هم مخلوط کنيد.* در کاسه بزرگي، آرد، جوش شيرين، بکينگ پودر و نمک را با هم الک کنيد.* در کاسه اي، مخلوط شير، پوره کدوحلوايي، روغن و ۲قاشق مرباخوري شکر را با هم خوب مخلوط کنيد.* مواد خيس شده را با مواد خشک مخلوط کنيد. سپس با دست هاي کمي آغشته به آرد، خمير را ورز دهيد به حدي که به دست نچسبد. * آرد را کم کم اضافه کنيد تا خمير حالت چسبندگي خود را از دست بدهد.* کمي آرد روي سطح ميز بپاشيد و با وردنه به شکل مستطيل باز کنيد.* کره نرم را به تمامي سطح خمير بماليد، مخلوط شکر را روي آن بپاشيد و خمير را لوله کنيد. لوله را به ۱۲قسمت برش بزنيد و روي سيني حاوي کاغذ روغني قرار دهيد.* سيني را به مدت ۱۵ تا ۱۸دقيقه در فر قرار دهيد تا شيريني بپزد.* مخلوط شير، پودر دارچين و وانيل را با هم مخلوط کنيد و روي شيريني داغ بريزيد و سرو کنيد.