برترين ها/
• تعداد: 6 نفر
• زمان تهيه: 10 دقيقه
• زمان پخت: 45 دقيقه
مواد لازم
•نصف پيمانه قارچ خرد شده
•يک عدد پياز کوچک، خرد شده
• يک قاشق غذاخوري روغن زيتون
• دو قاشق غذاخوري آرد کامل
•¼ قاشق چايخوري نمک
• 1/8 قاشق چايخوري فلفل
• 1 ¼ پيمانه شير
• نصف پيمانه پنير پارمسان رنده شده
• سه عدد سيب زميني تنوري خرد شده
طرز تهيه
1. در يک کاسه کوچک، قارچ ها را بريزيد و 30 دقيقه در آب سرد بگذاريد، سپس آبکش و خرد کنيد.
2. براي تهيه سس، قارچ ها را به همراه پياز در روغن تفت دهيد تا سبک شوند. آرد، نمک و فلفل را اضافه کنيد. شير را به طور يکجا اضافه کنيد. روي شعله متوسط آنها را هم بزند تا مايع غليظ شود. از روي حرارت برداريد و پنير را اضافه کنيد. سيب زميني هاي پخته شده را ورقه ورقه کنيد و کف ظرف بچينيد. روي آنها سس بريزيد و همين کار را تکرار کنيد تا مواد تمام شوند.
3. روي ظرف را بپوشانيد و به مدت 35 دقيقه داخل فر با دماي 350 درجه فارنهايت (180 درجه سانتي گراد) بپزيد. در نيمه هاي پخت، باقي مانده پنير را روي غذا بريزيد.