دونفره/ آماده سازي15 دقيقه
زمان پخت30 دقيقه
مجموعاً45 دقيقه
در اين مطلب طرز تهيه کيک وانيلي خوشمزه اي رو قرار ميديم که بافت بسيار عالي هم براي پايه داره و ميتونيد به عنوان کيک تولد هم استفاده کنيد. کيک وانيلي دستور هاي بسيار زياد و مختلفي داره که ميتونه بافت کيک رو تغيير بده. اين کيک وانيلي که امروز قرار ميدم بسيار ساده تهيه ميشه و اگر به دقت دستور رو اجرا کنيد نتيجه مطلوبي خواهيد گرفت.
چي لازم داريم؟
2 قالب 20 سانتي
5 عدد سفيده تخم مرغ به دماي اتاق رسيده
شير 3/4 پيمانه (180 ميلي ليتر) به دماي اتاق رسيده
عصاره وانيل 2 قاشق چاي خوري
آرد شيريني پزي 2 و 1/2 پيمانه (بعد از الک کردن 285 گرم)
شکر 1 و 3/4 پيمانه ( 350 گرم)
بکينگ پودر 1 قاشق غذا خوري (19.5 گرم)
نمک 3/4 قاشق چاي خوري (5 گرم)
کره 12 قاشق غذاخوري (170 گرم) به دماي اتاق رسيده
چطوري بپزيم؟
قبل از هر چيز فر رو روي 180 درجه سانتي گراد يا 350 درجه فارنهايت روشن کنيد تا گرم شه.
در ظرفي سفيده هاي تخم مرغ رو که به دماي اتاق رسيده با 1/4 پيمانه از شير و تمام وانيل مخلوط کنيد (فقط مخلوط بشن) و کنار بذاريد.
مواد خشک رو الک کنيد و در ظرف گودي بريزيد و کمي مخلوط کنيد. بعد هم کره و نصف پيمانه از شيري که باقي مونده رو به مواد خشک اضافه کنيد و ابتدا با دور آروم و بعد با دور متوسط همزن حدود 2 دقيقه بزنيد تا کاملا مخلوط و خميري بشن.
بعد از اينکه کاملا شکل خميري پيدا کرد مخلوط شير و سفيده تخم مرغ و وانيل رو که کنار گذاشته بوديم در سه مرحله بهش اضافه ميکنيم. نبايد تمام تخم مرغ ها رو به يکباره به خمير اضافه کنيد و حتما حد اقل در سه مرحله اضافه کنيد و هر بار 20-30 ثانيه با همزن بزنيد تا کاملا با خمير مخلوط بشه.
مخلوط رو براي حدود 2 دقيقه بزنيد تا حالت خميري پيدا کنه
مخلوط سفيده هاي تخم مرغ و وانيل و مقداري شير رو به خمير اضافه کنيد
بعد از اينکه همه سفيده ها رو به خمير اضافه کنيد مايع کيکتون به نرمي و لطافت شکل زير ميشه.
اين مقدار مايع رو ميتونيد در دو قالب 20 سانتي بپزيد و يا اينکه در يک قالب بزرگتر يک جا بپزيد.
کيک رو براي 25-35 دقيقه با توجه به قالبي که استفاده ميکنيد و تنظيمات فرتون در فر قرار بديد تا بپزه. بعد از 25 دقيقه در فر رو باز کنيد و با يه خلال دندون تست کنيد. اگه خلال دندون کاملا تميز خارج شد نشونه اينه که کيکتون کاملا پخته شده و قالب رو از فر خارج کنيد. اگر هم هنوز نپخته بود مجددا بذاريد تا حدود 10 دقيقه ديگه بمونه.
اين کيک دو روز در دماي اتاق تازه باقي ميمونه و 5 روز هم ميتونيد در يخچال نگهداري کنيد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد