فنجان را به مدت ۳۰ تا ۶۰ ثانيه داخل مايکروويو بگذاريد (تا وقتي پارافين آب شود) و اگر لازم بود آن را هم بزنيد. موقع بيرون آوردن فنجان از مايکروويو، دستکش دست کنيد.
قرار دادن فتيله شمع
پارافين آب شده را داخل جاشمعي که انتخاب کرده ايد، بريزيد. بلافاصله فيتيله شمع را طوري داخل جاشمعي قرار بدهيد که کفش کاملاً در پارافين قرار بگيرد. سي ثانيه صبر کنيد تا پارافين سفت بشود.
گام چهارم
در اين مرحله بايد رنگهاي شمع لايه اي را انتخاب کنيد. رنگهايي را انتخاب کنيد که با هم تناسب داشته باشند و در طيف رنگ بهم نزديک باشند.
گام پنجم
کاغذ دور مداد شمعيها را باز کنيد و آنها را به ترتيبي که براي شمع لايه اي در نظر داريد، بچينيد.
گام ششم
مداد شمعي که براي لايه اول شمع انتخاب کرده ايد را برداريد و به پنج تکه کوچک تقسيمش کنيد.
گام هفتم
نصف تکههاي مداد شمعي اول را داخل فنجان بريزيد و سه چهارم فنجان را با پارافين پر کنيد. اگر جاشمعي که انتخاب کرده ايد بزرگ باشد، بايد ميزان پارافين را بيشتر کنيد.
هرچه ميزان مداد شمعي داخل پارافين کمتر باشد، شمع لايه اي بهتر ميسوزد. به همين خاطر بهتر است از همه مداد شمعي استفاده نکنيد.
اگر ميخواهيد شمع تان معطر باشد، نصف يک حبه پارافين معطر را به اين مخلوط اضافه کنيد. در ضمن بايد پارافين معطر را به همه لايههاي شمع اضافه کنيد.
گام هشتم
فنجان حاوي مخلوط را در مايکروويو بگذاريد و آن را روي سه دقيقه تنظيم کنيد. هر سي ثانيه فنجان را بيرون بياوريد و مخلوط را هم بزنيد.
ممکن است لازم نباشد پارافين را به مدت سه دقيقه حرارت بدهيد. هر وقت پارافين کاملاً آب شد، ميتوانيد مايکروويو را خاموش کنيد.
گام نهم
وقتي مخلوط کاملاً آب شد، خيلي آرام آن را داخل جاشمعي بريزيد. در حين ريختن مخلوط داخل جاشمعي، حواستان به لبههاي داخلي فيتيله باشد.
لزوماً نبايد همه مخلوط را داخل جاشمعي بريزيد. ارتفاع جاشمعي و تعداد رنگها را در نظر بگيريد تا ضخامت تقريبي هر لايه مشخص شود. همچنين ميتوانيد با ماژيک ضخامت هر لايه از بيرون علامت بزنيد و بعد از ساخت شمع آنها را پاک کنيد.
اگر مخلوط به ديواره جاشمعي ماليد، صبر کنيد خشک بشود و سپس شمع را بخراشيد.
گام دهم
باقيمانده مخلوط را دور بريزيد (يا در جاشمعيهاي ديگري بريزيد) و داخل فنجان را با دستمال کاغذي کاملاً تميز کنيد. در حين شمع سازي نبايد فنجان آب کردن پارافين را با آب بشوييد.
گام يازدهم
صبر کنيد تا پارافين داخل جاشمعي کاملاً سرد و سفت بشود. خشک شدن پارافين در دماي اتاق ۱۵ تا ۲۰ دقيقه و در يخچال بين ۵ تا ۷ دقيقه طول ميکشد. قبل از اينکه لايه اول کاملاً سفت بشود، سراغ مرحله بعد نرويد.
گام دوازدهم
مراحل ششم تا يازدهم را براي لايههاي بعدي تکرار کنيد. همانطور که در تصوير ميبينيد لايه آخر بايد يک تا دو سانتيمتر با لبه جاشمعي فاصله داشته باشد.
گام سيزدهم
وقتي لايه آخر را اضافه کرديد و کاملاً سفت شد، فيتيله را آنقدر کوتاه کنيد که يک سانتيمتر با سطح شمع فاصله داشته باشد.
شمع لايهاي آماده است.
با همين روش ميتوانيد شمعهاي لايه اي با لايههاي مورب بسازيد. کافي است در حين ريختن پارافين داخل جاشمعي و سفت شدن، ظرف را مورب نگه داريد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد