نماد آخرین خبر

بستنی قیفی های شمعی

منبع
پارسه گرد
بروزرسانی
پارسه گرد/ لوازم مورد نياز: گلدان گل شيشه‌اي يا پلاستيکي به شکل ظرف بستني يا مخروطي شکل موم سويا فيتيله شمع قاشق مخصوص گرد کردن بستني هم‌زن دستي يا برقي کاغذ روغني- کاغذ موم گيره نگه‌دارنده فتيله مايع شمع طلايي-عسلي رنگ مايع شمع رنگي (در رنگ‌هاي مختلف براي بستني‌ها) روغن عطري (دلخواه) برچسب فيتيله يا چسب حرارتي ترازو (پيشنهادي) بستني قيفي‌هاي شمعي
مراحل تهيه: مرحله 1: مقداري وکس را با حرارت غيرمستقيم در يک گرمکن ذوب نماييد. به اندازه‌اي که براي پرشدن ظرف مورد نظر به ميزاني که مي‌خواهيد، کافي باشد. مرحله 2: فيتيله را با استفاده از برچسب مخصوص يا چسب حرارتي در ظرف‌تان قرار دهيد. مرحله 3: هنگامي‌که موم ذوب شد، روغن عطري دلخواه‌تان را اضافه کنيد (رايحه وانيل فرانسوي بهترين بو براي قيف يا ظرف بستني است) و چند قطره مايع شمع عسلي- طلايي در آن ريخته و به خوبي با يکديگر مخلوط کنيد. مرحله 4: موم را داخل ظرف‌ها، تنها تا زير لبه شيشه بريزيد. فيتيله را توسط گيره نواري مخصوص يا توسط يک سوراخ در داخل آن محکم کنيد. اجازه دهيد تا خنک شود و کمي ديگر موم ذوب شده براي بخش‌هاي ديگر بستني شمعي بريزيد. مرحله 5: هنگامي‌که موم ذوب شد، رنگ و روغن عطري دلخواه‌تان را اضافه کنيد (يا همان رنگ سفيد را براي بستني وانيلي نگه داريد) و به خوبي با يکديگر ترکيب کنيد. مي‌توانيد از خرده‌هاي شکلات نعنايي، ميوه‌هاي تزئيني قرمز (مانند تمشک،توت فرنگي) و کيک تولد استفاده کنيد. مرحله 6: موم را از روي حرارت برداريد و گاهي آن‌را هم بزنيد تا هنگامي‌که خنک شود. نکته: مي‌توانيد براي رسيدن به بافت‌هاي مختلف بستني، غير از موم سويا، موم‌هاي ديگري را نيز امتحان کنيد. استفاده از موم بيشتر، کمک مي‌کند که موم گاه به گاه در فواصل بين هم‌زدن‌ خنک شود. ترجيحا آن ‌را به صورت مستمر هم بزنيد. اين کار به شما کمک خواهد کرد که موم بافت صاف‌تر و يکنواخت‌تري مانند خامه روي بستني داشته باشد. مرحله 7: هنگامي‌که از بافت موم‌تان احساس رضايت کرديد. با استفاده از يک قاشق مخصوص گردکردن بستني از موم برداشته و روي کاغذ روغني بي‌اندازيد و اجازه دهيد به طور کامل خنک شود. نکته: روي اسکوپ‌هاي بستني اسپري سيليکون يا اسپري مخصوص غذا و بدون طعم بزنيد تا از دست به راحتي جدا شوند. مرحله 8: تا زماني‌که موم بستني خنک شود با استفاده از گيره مخصوص فيتيله يا يک سيخ در وسط آن براي قراردادن فيتيله، سوراخي ايجاد نماييد. مرحله 9: هنگامي‌که موم به طور کامل خنک شد، به آرامي قسمت‌هاي شمع را در بالاي ظرف بستني قيفي شکل قرار دهيد و فيتيله را از وسط سوراخ آن عبور دهيد. مرحله 10(اختياري): اگر مقداري از پس‌مانده‌هاي موم را داريد مي‌توانيد آن‌ها را ذوب کرده و به آن رنگ قهوه‌اي، طلايي- عسلي يا قرمز اضافه کنيد و هم بزنيد تا کمي ضخيم شود و به غلظتي مانند شربت برسد. سپس کم‌کم مانند شکلات، کارامل يا شربت توت فرنگي روي اسکوپ‌هاي بستني بريزيد. مرحله 11: موم را مرتب کنيد و قسمت‌هاي بيرون زده از لبه‌هاي آن‌را برداريد تا درون ظرف بستني يا قيف به صورت مناسب قرارگيرد. از آن لذت ببريد! با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد