نماد آخرین خبر

آشنایی با روش تهیه آکاراجه؛ غذای برزیلی

منبع
پارسينه
بروزرسانی
آشنایی با روش تهیه آکاراجه؛ غذای برزیلی
پارسينه/ مـواد لازم (براي 4 نفر): ميگو: 250گرم 250کيلوکالري لوبياي چشم‌بلبلي پخته: يک و يک‌سوم ليوان 320 کيلوکالري پياز متوسط: يک عدد 25 کيلوکالري سير: 10 حبه 15 کيلوکالري فلفل دلمه‌اي قرمز: 2ليوان 50 کيلوکالري آرد سفيد: 3 قاشق غذاخوري 80کيلوکالري روغن زيتون: 3 قاشق غذاخوري 270کيلوکالري روغن ذرت: يک قاشق غذاخوري 90 کيلوکالري نمک و فلفل سياه و قرمز: به مقدار لازم 0 کيلوکالري طـرز تـهـيـه: ابتدا پياز را خرد و با روغن ذرت تفت دهيد. ميگوها را پس از شستشو و پاک کردن به پياز اضافه کنيد و پس از افزودن ادويه‌ها، بگذاريد 15 دقيقه بپزند. سير و لوبياي چشم‌بلبلي را که از قبل پخته‌ايد، در مخلوط‌کن بريزيد تا با هم خوب مخلوط شوند. تمام آن‌ها را به ميگو و پياز اضافه کنيد. حالا نوبت به فلفل دلمه‌اي‌هايي مي‌رسد که نگيني خردشان کرده‌ايد. در آخرين مرحله نيز بايد آرد را که از قبل با آب مخلوط کرده‌ايد و روغن زيتون را اضافه کنيد. با افزودن آرد غذاي شما قوام پيدا خواهد کرد. يادتان باشد که بعد از 20 دقيقه حرارت ديدن، آکاراجه شما آماده خوردن خواهد بود. ايـن غـذا چنـد کـالـري دارد؟ اين غذا تقريباً داراي 1100 کيلوکالري انرژي است. در صورت تقسيم اين مواد به 4 قسمت، هر بخش 275 کيلوکالري انرژي خواهد داشت.