دکتر سلام/ در پيرسينگ عموما قسمت نرمه گوش سوراخ ميشود اما در چند سال اخير برخي از خانمها بيش از يک سوراخ روي گوش ايجاد ميکنند و اين سوراخها را در قسمتهاي بالايي گوش هم انجام ميدهند. بافت بالاي ليه گوش بسيار نازک است و به نبال کوچک ترين تماس ممکن است پاره شود و يا سبب خونريزي و آسيب بافت غضروفي شود.همچنين بافت استخواني پشت گوش نيز ممکن است با ضربه به واسطه گوشواره شما ممکن است صدمه ببيند.
يرسينگ يا سوراخکردن گوش اگر توسط پزشک ماهر و در شرايط مناسب انجام شود، عوارض خاصي ندارد اما در غير اين صورت، عوارض بسياري دارد که شايع ترين آن ها عفونت است که تنها در يک سوم بيماران ملايم خواهد بود.
دومين مشکل مربوط به تشکيل شدن بافت جوشگاهي و يا اسکار و يا گوشت اضافه است که در افراد مستعد تشکيل مي شود و زيبايي آنها را پس از پيرسينگ مختل مي کند.کلوييد ها که در واقع همان گوشت اضافه هستند به سختي درمان ميشوند وحتي ممکن است درمان کردن آن ها سبب تشديد کلوييد گردد.
مشکل سومي که ممکن است به دنبال سوراخکردن گوش ايجاد شود، مربوط به افرادي است که پوست آنها به فلزاتي مثل نيکل، مس، کبالت يا کروم حساسيت دارد. گوشوارههايي که در ترکيب آنها از اين مواد استفاده شده است، بهدليل تماس مداوم با پوست ميتوانند عکسالعمل آلرژيک و حساسيت ايجاد کنند. از آنجا که سوراخ کردن گوش در سنين کمتر از ۱۱ سال ممکن است باعث ايجاد کلوييد يا گوشت اضافه در محل سوراخ شود، بهتر است اين کار را به سنين بعد از ۱۱ سالگي موکول کرد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار