نماد آخرین خبر

چطور برای برگزاری مهمانی شام در منزل برنامه ریزی کنیم؟

منبع
چاره‌ چي
بروزرسانی
چطور برای برگزاری مهمانی شام در منزل برنامه ریزی کنیم؟
چاره‌ چي/ سرگرم کردن تعداد زيادي مهمان کار بسيار جالب و البته پر زحمتي است به خصوص اگر بخواهيد خودتان غذا درست کنيد. برنامه ريزي براي پيش غذا، غذاي اصلي، دسر و نوشيدني براي ۲۰ نفر مهمان يا بيشتر، نياز به سازماندهي و آماده سازي قابل توجهي دارد. اگر مي خواهيد برنامه ريزي دقيق و موفقي براي آماده کردن غذاي يک مهماني بزرگ داشته باشيد، بايد تعداد دقيق مهمانان و محدوديت هاي رژيم غذايي آنان را بدانيد. ۱ – سبک پذيرايي تان را مشخص کنيد تصميم بگيريد که مي خواهيد مهمانان شام را نشسته دور ميز صرف کنند يا غذا به صورت بوفه سرو شود يا اين که غذاهاي انگشتي (فينگر فود) سرو کنيد. به طور کلي سرو کردن فينگر فودها يا ديگر غذاها به صورت بوفه براي مهماني هاي بزرگ، بهتر و راحت تر است و آماده سازي و تميز کردن کمتري نسبت به سرو شام به صورت نشسته دارد. ۲- يک منو و يک ليست خريد درست کنيد در مورد تنقلات، نوشيدني ها، پيش غذاي اشتها آور، غذاي اصلي و دسر فکر کنيد. غذاهايي که مي دانيد بيشتر مهمانان دوست دارند و مي خورند مانند بشقاب ميوه آماده، ميني پيتزا يا کباب انتخاب کنيد. ۳ – سهم غذايي هر مهمان را مشخص کنيد براي هر مهمان بزرگسال به طور متوسط دو تا سه ليوان نوشيدني در نظر بگيريد. مقدار گوشت مناسب براي بزرگسالان، بين حدود ۱۱۵ تا ۱۵۰ گرم است، و براي هر وعده سبزيجات، ماکاروني يا سالاد براي افراد بزرگسال، ۲/۱ فنجان در نظر بگيريد. ۴- مقدمات را از روز قبل آماده کنيد يک يا چند قسمت را به عنوان محل سرو غذا آماده کنيد. همچنين محلي را براي جمع آوري زباله ها در نظر بگيريد. تمام خريد هاي خود را در اوايل روز انجام دهيد تا بعداً متوجه نشويد که چيزي را فراموش کرده ايد. اگر مي خواهيد نان و شيريني هاي آماده سرو کنيد آن ها را از روز قبل تهيه کنيد. گوشتي که مي خواهيد بپزيد را (مخصوصا براي کباب ها) از روز قبل طعم دار کرده و در يک ظرف يا کيسه پلاستيکي درون يخچال نگهداري کنيد. ۵ – تهيه ظرف به اندازه کافي اگر به تعداد کافي ظروف پذيرايي، بشقاب، ليوان و لوازم ديگري که براي آشپزي يا سرو غذا براي مهمانان احتياج است، نداريد، آن ها را تهيه کنيد. اما اگر ۵۰ دست قاشق چنگال مي خواهيد، لازم نيست پول زيادي خرج کنيد، مي توانيد از قاشق و چنگال ها، چاقو ها، دستمال ها و بشقاب هاي يکبار مصرف استفاده کنيد. استفاده از خلال دندان يک روش کاربردي براي خوردن و سرو فينگر فودهاست.
۶ – براي کساني که گياهخوارند هم غذا آماده کنيد بسياري از مردم گوشت مصرف نمي کنند و با اين که شما وظيفه اي در اين زمينه نداريد، اما بهتر است براي آن ها هم يک غذاي گياهي درست کنيد. از مهمانان بپرسيد و اگر ديديد کسي به يک نوع غذا آلرژي دارد، آن را برايش عوض کنيد. براي سرو کردن نوشيدني ها، از قبل يخ آماده کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد