فوت و فن/ وقتي بعد از گذراندن يک روز طولاني به خانه ميرسيد چه ميکنيد؟ لباس را از تن در ميآوريد و روي مبل پرت ميکنيد، روزنامهاي که دستتان است را روي ميز رها ميکنيد و به همين صورت هر کدام از لباسها يا اشيايي که دستتان بوده اند را به گوشهاي از خانه پرت ميکنيد و خودتان هم روي مبل ولو ميشويد! به اين ترتيب است که صبح روز بعد بايد نيم ساعت دنبال هر کدام از وسايلتان بگرديد!
اما من به شما پيشنهاد ميکنم اين چوب لباسي چند کاره را بسازيد و خانهاي مرتب داشته باشيد، به علاوه وقتتان را هم هدر ميدهيد.
اين وسيله علاوه بر نگهداشتن لباسها، کيف، روزنامه و مجله، کليدها و … را هم برايتان نگه ميدارد.
به چه وسايلي نياز داريم؟
– تخته چوبي (الوار) به سايز ۱ در ۱۵ در ۵۰ سانتي متر. تخته چوب شماره ۱
– تخته چوبي (الوار) به سايز ۱ در ۷ ٫ ۵ در ۵۰ سانتي متر. تخته چوب شماره ۲
– تخته چوبي (الوار) به سايز ۱ ٫ ۵ در ۱۰ در ۵۰ سانتي متر. تخته چوب شماره ۳
– تعدادي رخت آويز
– اره برقي
– متر نواري
– دريل
– رنگ
– روغن جلا
– برس رنگ
– چسب چوب
– گيره
– چند عدد قلاب پشت قاب عکس
– پيچ
دست به کار شويم!
مرحله اول
سايز چوب لباسي که ميخواهيد داشته باشيد چقدر است؟ بسته به تعداد رخت آويزي که ميخواهيد به چوب لباسي وصل کنيد و سايز ديواري که ميخواهيد چوب لباس را بر آن نصب کنيد، سايز آن را تعيين کنيد. معمولا براي هر ۴ رخت آويز، چوب لباسي به طول ۵۰ سانتي متر مناسب است. پس حالا تناسب ببنديد و بسته به تعداد رخت آويزها و چيزي که ميخواهيد به آنها آويزان کنيد (کلاه، کيف و …) طول چوب لباسيتان را تعيين کنيد. تخته چوبها را به وسيله اره برقي به بلندايي که ميخواهيد ببريد.
مرحله دوم
تخته چوب شماره ۱ قرار است قسمت جلويي چوب لباسيتان باشد. مرکز عمودي اين تخته چوب را پيدا کنيد و در اين نقطه به وسيله مداد خطي افقي در طول تخته چوب بکشيد. بر روي اين خط در فاصه ۱۰ سانتي متري، ۲۰ سانتي متري، ۳۰ سانتي متري و ۴۰ سانتي متري چند علامت بزنيد. اين علامتها جايي که رخت آويزها را به تخته چوب وصل ميکنيد، نشان ميدهد. اگر ميخواهيد چيزي جاگيرتر از لباس يا کت به آنها آويزان کنيد (مانند کيف و…)، فاصلههاي بين رخت آويزها را بيشتر در نظر بگيريد.
با استفاده از دريل و سرمتهاي به قطر پيچها، علامتهايي که زدهايد را سوراخ کنيد.
توجه داشته باشيد پيچهايي که انتخاب ميکنيد بايد با اندازه پيچهايي که رخت آويزها ميخورند، يکي باشد.
مرحله سوم
با استفاده از برس، چوبهاتان را رنگ کنيد. در مورد کوچکترين چوب، ميتوانيد تنها لبههاي آن را رنگ کنيد و بقيه چوب را بدون رنگ باقي بگذاريد، چون در نهايت ديده نخواهد شد، اما در مورد دو تخته چوب ديگر، حتما تمام سطوح آنها را رنگ کنيد. اجازه دهيد تختهها به طور کامل خشک شوند. سپس با استفاده از روغن جلا، چوبها را جلا دهيد. با توجه به روش مصرف نوشته شده روي قوطي روغن، اين کار را انجام دهيد. سپس اجازه دهيد تختهها دوبار کاملا خشک شوند.
مرحله چهارم
حالا نوبت به وصل کردن رخت آويزها ميرسد. رخت آويزها را از پشت تخته شماره ۱ به وسيله پيچ به آن وصل کنيد. پيچها را حسابي محکم کنيد.
مرحله پنجم
به دو طرف تخته شماره ۲ به خوبي چسب چوب بزنيد و آن را مانند محتويات ساندويچ در بين دو تخته شماره ۱ و شماره ۳ قرار دهيد و آنها را با گيره محکم به يکديگر فشار دهيد. توجه کنيد که تمام قسمتهاي تخته شماره ۲ بايد به دو تخته چوب ديگر بچسبد پس به تمام لبههاي کار چسب چوب زيادي بماليد. براي اينکه چوب لباسيتان آسيب نبيند، در بين آن و گيرهها يک تکه چوب اضافي قرار دهيد تا گيرهها بر روي چوب لباسي رد نياندازند. وقتي کارتان تمام شد، اجازه دهيد چوب لباسيتان به خوبي خشک شود.
مرحله ششم
چند قلاب قاب عکس را به وسيله پيچ به پشت چوب لباسيتان وصل کنيد. بر روي ديواري که ميخواهيد چوب لباسي را به آن وصل کنيد، به وسيله دريل، چند سواخ ايجاد کنيد و چند پيچ درون سوراخها فرو کنيد. حالا چوب لباسي را به وسيله قلابهاي پشتش روي اين پيچها سوار کنيد. اين چوب لباسي قابل حمل هم هست. خب، چوب لباسيتان حاضر است! از آن براي آويزان کردن لباس و کيف و قرار دادن مجلهها و نامهها استفاده کنيد!
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار