باشگاه خبرنگاران/ آدولف هيتلر رهبر حزب نازي بيش از ده معشوقه در زندگي شخصي خود داشته است، در اين مقاله به معرفي برجستهترين آنها ميپردازيم.
زماني که مردم به آدولف هيتلر، رهبر حزب نازي آلمان فکر ميکنند، اولين چيزي که به نظرشان ميرسد اين است که او يکي از ديکتاتورترين و ظالمترين رهبران تاريخ است که ميليونها انسان به دستور او کشته شدند. اما تا به حال کسي آنچنان به زندگي شخصي هيتلر فکر نکرده است. بر اساس اسناد تاريخي، هيتلر عليرغم ظاهر مستبد و خشن، در مورد زندگي شخصي و ارتباط با زنان برخوردي متفاوت داشت.
بر اساس اسناد تاريخي هيتلر بيش از 10 معشوقه داشته است که در هنگام رهبري وي، بسيار به او نزديک بودهاند. اما سوال اينجاست که اين زنها که بسيار نيز مورد علاقه رهبر حزب نازي بودهاند، چه کساني هستند و هويت آنها چيست؟!
در ادامه به معرفي معشوقه هاي آدولف هيتلر، رهبر حزب نازي آلمان و يکي از بزرگترين ديکتاتورهاي تاريخ ميپردازيم :
اوا براون
شما نميتوانيد ليستي از معشوقه هاي هيتلر تهيه کنيد و نام اوا براون را در آن ذکر نکنيد. در اولين ملاقاتي که اين دو با هم داشتند، اوا يک دختر جوان 17 ساله و هيتلر مردي 40 ساله بود. اوا دستيار يک عکاس بود. بر اساس شواهد تاريخي هيتلر و اوا چندين مرتبه ارتباط داشته اند. اما رابطه اين دو به صورت کاملا پنهاني بود و اوا در اکثر سفرها به عنوان خدمتکار همراه هيتلر بود.
نهايتا در تاريخ 29 آوريل 1945 ، يعني تاريخي که هيتلر در پناهگاهش خودکشي کرد، اين دو در مراسم مختصري با هم ازدواج کردند و چند ساعت بعد جسد اوا براون نيز در کنار جسد هيتلر پيدا شد. اوا نيز به همراه هيتلر خودکشي کرده بود.
ماگدا گابلز
ماگدا گابلز همسر جوزف گابلز، وزير تبليغات حزب نازي بود. دليل ازدواج اين دو بيشتر به خاطر پيشرفت متقابل بود تا عشق حقيقي، اما با اين حال ماگدا براي جوزف، شش فرزند به دنيا آورد.
رابطه اين دو با مشکلاتي همراه بود. از طرفي جوزف فرد متعهدي نبود و به همسرش خيانت کرده و او را به رابطه نزديک با هيتلر متهم ميکرد، از جانب ديگر ماگدا براي تقابل با جوزف ، رهبر حزب نازي را به عنوان جايگزين همسرش انتخاب کرده بود.
رابطه هيتلر و ماگدا به صورت پنهاني ادامه پيدا ميکرد و ماگدا نيز تا اواخر عمر هيتلر با وي همراه بود. هرچند که در اواخر عمر هيتلر، مشکلاتي بين او و ماگدا ايجاد شده بود. در اواخر دوران حکومت هيتلر، ماگدا يک بار پخش زنده سخنراني هيتلر را از راديو قطع کرد و خودش پشت راديو اين جمله را به زبان آورد : " چه مزخرفاتي ...! "
با اين حال پس از خودکشي هيتلر، ماگدا و جوزف نيز تصميم گرفتند که خودکشي کنند، آنها ابتدا 6 فرزند خود را به قتل رساندند و سپس خودکشي کردند تا به رهبرشان بپيوندند.
جلي راوبال
وي خواهرزاده هيتلر يعني فرزند Angela بود. زماني که او در دانشگاه Ludwig Maximilian University شهر مونيخ پذيرفته شد تا پزشکي بخواند، به محل زندگي هيتلر نقل مکان کرد و در خانه وي ساکن شد.
پس از مدتي هيتلر بر جلي جوان تحکم پيدا کرد و پس از اينکه از رابطه مخفي جلي با راننده اش اطلاع پيدا کرد، راننده مورد اعتماد خود را اخراج کرد و دستور داد که جلي تحت نظارت شديد قرار بگيرد.
در اواخر سال 1931، زماني که هيتلر از سفر جلي به وين خودداري کرد و اجازه بازگشت وي به خانه را نداد، دختر جوان با اسلحه خودکشي کرد.
تاريخنگاران هنوز از چگونگي رابطه هيتلر و جلي اطمينان ندارند، اما به نظر ميرسد که جلي بارها مورد سوء استفاده جنسي هيتلر قرار گرفته است. همچنين آدولف در يکي از مصاحبه هاي خود در اواخر عمرش اعلام کرد که هيچ زني را به اندازه جلي دوست نداشته است.
يونيتي ميتفرد
ظاهرا همه معشوقه هاي هيتلر آلماني نبودند. يونيتي ميتفرد يکي از اشرافزادگان انگليسي بود که در خاندان مشهور Mitford به دنيا آمده بود. وي پس از ملاقات با هيتلر در سال 1934 به مونيخ سفر کرد و با او همراه شد. يونيتي علاوه بر معشوقه هيتلر، يکي از مهمترين حاميان رژيم نازي نيز به شمار ميرفت. هيتلر براي يونيتي خانه اي بسيار زيبا در نظر گرفت و وي را در مونيخ ساکن کرد.
زماني که جنگ پايان يافت، يونيتي نيز تصميم به خودکشي گرفت و با اسلحه به سر خود شليک کرد. اما خودکشياش موفقيت آميز نبود و يونيتي جان سالم به در برد.
يونيتي به انگلستان و نزد خانواده اش برگردانده شد؛ اما به دليل گلوله اي که در جمجه داشت قادر به نگهداري از خود نبود. نهايتا در سال 1948 يونيتي بر اثر مننژيت و مشکلات شديد مغزي جان خود را از دست داد.
امي گورينگ
امي يک بازيگر آلماني و همچنين همسر دوم يکي از فرماندهان ارشد هيتلر يعني هرمان گورينگ بود. او به دليل زيبايي که داشت به عنوان " برترين زن رايش سوم " لقب گرفته بود.
امي به دليل زيبايي ظاهري، هيتلر را به خود جذب کرده بود و به همين دليل، مورد حسادت و نفرت شديد اوا براون بود. اين حسادت تا جايي پيش رفت که اوا هيچوقت اجازه نداد، امي به " Berghof " يعني خانه هيتلر در Obersalzberg دعوت شود.
فارغ از اين موضوع، امي مورد توجه رسانه ها نيز بود و تصوير وي بر روي مجله هاي گوناگون به ثبت ميرسيد و همين امر علاقه هيتلر به او را افزايش ميداد.
در نهايت زماني که جنگ جهاني دوم به پايان رسيد، امي اعتراف کرد که يک نازي بوده است و به همين دليل به يک سال حبس محکوم شد. پس از آن امي هيچوقت به روي استيج نرفت و در نهايت در سال 1973 در خانه شخصي خود در مونيخ جان خود را از دست داد.
السا براکمن
السا براکمن يک اشرافزاده رومانيايي و دختر پرنس تئودور از رومانيا بود. وي با ناشر آلماني يعني هوگو براکمن ازدواج کرد. اين زوج هر دو از طرفداران سرسخت هيتلر بودند و حتي حاميان مالي قدرتمندي براي رهبر نازيها محسوب ميشدند. آنها قبل و بعد از کودتاي نافرجام 1923 دست از حمايت هيتلر برنداشتند.
السا يکي از نزديکترين زنان رژيم نازي به هيتلر بود، و نسبت به همسرش، زمان بيشتري را با هيتلر ميگذراند. او يک سالن اختصاصي و مجلل از طرف هيتلر پاداش گرفته بود و اسباب ملاقات افراد بزرگ و قدرتمند به لحاظ سياسي و مالي را با هيتلر مهيا ميساخت.
پس از مرگ هيتلر، السا به تفکر ضد يهوديت خود در حزب نازي ادامه داد و حتي چندين کتاب نيز در اين باره منتشر کرد. اما سرانجام در سال 1946 جان خود را از دست داد.
لازم به ذکر است مطالب فوق از کتب موثقي گردآوري شده است که در ادامه فهرست اين کتب را مشاهده ميکنيد :
1. The Mitford Girls: The Biography of an Extraordinary Family / 2002
2. Hitler: A Biography
3. Until the Final Hour: Hitler's Last Secretary / 2004
4. Adolf Hitler: A Psychological Interpretation of His Views on Architecture, Art, and Music / 1990
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار