فوت و فن/ آيا هميشه گياهان معمول مثلا پتوس، فيلودندرون و بنجامين را براي خانه انتخاب ميکنيد؟ دنياي گياهان بسيار متنوع تر از اين انتخابهاي ساده است. براي نمونه اين گياهان عجيب و غريب را ببينيد!
به لطف فروشگاههاي آنلاين امروزه ما ميتوانيم گياهاني که در ماداگاسکار يا آفريقاي جنوبي ميرويند را در خانهمان داشته باشيم. با اينکه اين گياهان غير معمول و يا حتي کمياب هستند، پرورش آنها درون خانه سخت تر از ديگر گياهان آپارتماني معمول نيست. اگر نميتوانيد اين گياهان را از گلروشيهاي محلتان پيدا کنيد، که تعجبي هم ندارد، ميتوانيد بذر آنها را به صورت آنلاين سفارش دهيد!
۱- آدنيوم (رز صحرايي)
اين گياه را ميتوان به راحتي در ايران پيدا کرد. اگر گلفروشي محلتان آن را ندارد، سري به فروشگاههاي گل و گياه بزرگ تر بزنيد. رز صحرايي در مناطق خشک آفريقا و خاورميانه رشد ميکند. همانطور که از نامش هم پيدا است، رز صحرايي، در شرايط گرم و خشک زندگي ميکند. اگرچه ظاهر گياه مانند يک درخت بونساي شده است، اما در اصل اين تنه باد کرده آب را در گياه ذخيره کرده و کمک ميکند گياه در شرايط خشک دوام آورد. به رز صحراييتان مقدار زيادي نور بدهيد و برايش و زهکشي خوبي فراهم کنيد. طبيعي است که گياه در زمستان به دوره استراحت برود، پس اگر برگهاي گياه در اين فصل شروع به ريطش کردند نگران نباشيد. روش پرورش اين گياه در پستهاي قبلي همين بخش (بخش طبيعت) آمده است.
۲- مگنوليا معطر
گاهي به اين گياه “بوته موز” هم گفته ميشود و اين به خاطر بوي خوب و شيريني است که مگنوليا متساعد ميکند. اما گياه به هيچ وجه با خانواده موز ارتباطي ندارد. مگنولياي معطر از خانواده مگنولياها است و گلهاي فنجان مانند خود را بر روي شاخسار به هم فشرده گياه تشکيل ميدهد. اين گياه زماني که در گلدان کاشته ميشود ارتفاعي بيشتر از ۹۰ سانتي متر پيدا نميکند و ميتواند به صورت درختچهاي زيبا در خانه شما جاي گيرد. اين گياه به آفتاب متعادل، آبياري متعادل و دماي متعادل نياز دارد!
۳- بوويا
بوويا براي افرادي که به تازگي کار پرورش گل و گياه را شروع کرده اند بسيار مناسب است چرا که اين گياه ميتواند شرايط محيطي مختلفي را تحمل کند و با بيتوجهي شما به خوبي کنار آيد. اين گياه در بهار رشد خوبي دارد و در پاييز به دوره استراحت ميرود. بوويا به قيم نياز دارد تا صاف و قائم رشد کند. به گياهتان آفتاب کامل بدهيد و خاک آن را اندکي خشک نگه داريد.
۴- سلاژينلا
سلاژينلا به تازگي بسيار محبوب شده و در خانههاي زيادي قابل رويت است. اين گياه نور کم را دوست دارد اما براي رشد بهتر نيازمند مکاني با رطوبت زياد است. سلاژينلا براي ساخت يک تراريوم کوچک عالي است. ميتوانيد آن را درون يک تراريوم بکاريد و در لبه پنجره يا وسط اتاق نگه داريد.
۵- گياه قهوه
شايد باورتان نشود اما ميتوانيد در خانه قهوه پرورش دهيد، همان گياه قهوهاي که در جاوا رشد ميکند! گياه قهوه داراي شاخسار سبز و براق جذابي است. اين گياه در واقع از خانواده گاردنياها است پس ميتوانيد انتظار داشته باشيد گل هاي سفيد گياه بويي خوش داشته باشند. گيا قهوه به رطوبت زياد و نور متعادل نياز دارد. اين گياه ميتواند به سرعت بزرگ شود پس بهتر است آن را هرس کنيد. روش پرورش اين گياه در پستهاي قبلي همين بخش (بخش طبيعت) آمده است.
۶- هورنيا زبرينا
يکي از عجيب ترين گياهاني است که ميتوانيد پرورش دهيد. گلهاي مومي گياه مانند گلهاي مصنوعي و پلاستيکي ميمانند. هورنيا زبرينا بومي مناطق جنوبي آفريقا است. مانند ديگر اعضاي خانواده کاکتوس، هورنيا هم براي رشد خوب به خاک شني و آفتاب کامل نياز دارد.
۷- تيتانوپسيس
اين گياه را به نام ” گياه برگ ژلهاي” يا “گياه برگ سيماني” هم ميشناسند. اين ساکولنت به خاک سنگ دارد و نور زياد و مستقيم، مانند نوري که در آفريقا وجود دارد، نياز دارد. اگر خوش شانس باشيد تيتانوپسيستان ممکن است حتي گل هم بدهد.
۸- گل قهر
زماني به خاطر وجود اين گياه، باور بر اين بود که گياهان سيستم عصبي و احساس دارند. اما امروز ما ميدانيم حرکت ناگهاني برگهاي گياه بعد از لمس شدن ناشي از حرکت آب در سولهاي آن است. با اين وجود ديدن تکان خوردن اين گياه هنوز هم حيرت انگيز است. آب فراوان و نور زياد اين گياه عجيب را راضي نگه خداهد داشت.
۹- گل خفاش
اين گل با گلبرگهاي تيره خود و نوارهايي که مانند سبيل از گل آويزان شده اند، ظاهري بسيار جالب دارد. اگر بتوانيد با موفقيت از پس پرورش يک گياه ارکيده برآييد، ميتوانيد گل خفاش را هم پرورش دهيد. اين گياه نور فيلتر شد، رطوبت زياد و گردش خوب هوا را دوست دارد. اگر نتوانستيد خود گياه را در گلفروشيها پيدا کنيد، ميتوانيد بذر آن را از فروشگاههاي اينترنتي بذر تهيه کنيد. روش پرورش اين گياه در پستهاي قبلي همين بخش (بخش طبيعت) آمده است.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار