بانو کده/ به اين ترتيب که ميوه را بعد از اينکه شستيد مي گذاريد درون قابلمه ايي مي جوشانيد به نوع ميوه ايي که استفاده مي کنيد مقدار اضافه کردن نمک فرق مي کند. مثلاً لواشک آلو با لواشک انار مقدار نمکش فرق مي کند ولي در هر صورت به ذائقه خودتان ارتباط دارد که چقدر نمک اضافه کنيد.
ميوه ها را کاملاً پخته و مي گذاريد که له شوند بعد از درون صافي که کمي سوراخهايش درشت باشد رد مي کنيد زيرا بايد گوشت ميوه که له شده است از صافي رد شود.
البته در مورد ميوه هايي مثل انار که دانه هاي ريزتري دارد بايد صافي طوري باشد که دانه ها از آن رد نشود. بعد درون ظر مورد نظر سيلفون پهن مي کنيد و از مايع لواشک به قطر 5/1 سانتي متر درون ظرف روي سيليفون مي ريزيد ظرف را کمي تکان تکان مي دهيد که مايع درون ظرف کاملاً يکسان پخش شود. بعد سيليفون ديگري را روي آن کشيده و مي گذاريد در آفتاب تا کاملاً خشک شود.