نماد آخرین خبر

تجربیات مفید خانم های خانه دار که از شما کدبانو می سازد

منبع
زندگي آنلاين
بروزرسانی
تجربیات مفید خانم های خانه دار که از شما کدبانو می سازد
زندگي آنلاين/ بي شک همه ي شما با نکات و جزييات بزرگ و کوچک خانه داري تا حدودي آشنايي داريد اما اگر دوست داريد در امر خانه داري حرفه اي تر عمل کنيد بهتر است در اين مطلب با ما همراه باشيد تا با هم با نکات خانه داري بيشتري آشنا شويم . براي‏ حفظ سفيدي برنج، هنگام پخت چند قطره آب ليمو به آب برنج اضافه کنيد‎.‎ استفاده از چاقو براي خرد کردن کاهو باعث تغيير رنگ لبه هاي برش خورده کاهو مي شود، بنابراين بهتر است کاهو را با دست خرد کنيد‎.‎ براي‏ زود جوش آمدن آب سماور، ابتدا آن را تا نيمه از آب پر کنيد و پس از گرم شدن بقيه آب را به آن اضافه کنيد‎.‎ افزودن‏ يک قاشق مرباخوري سرکه به روغن هنگام سرخ کردن پيراشکي و نان، مانع جذب روغن مي شود‎.‎ هنگام‏ استفاده از کره در پخت، کمي روغن به آن اضافه کنيد تا کره نسوزد‎.‎ براي حفظ طعم گوجه فرنگي، هنگام پخت مقدار خيلي کمي شکر به آن اضافه کنيد. براي‏ تازه شدن سبزي آن را در آب سرد حاوي کمي آب ليمو بخوابانيد‎.‎ وقتي‏ مي خواهيد آب ميوه بگيريد به مقدار مصرف تهيه کنيد. زيرا مثلا اگر آب هويج بماند، تلخ و اگر آب سيب مدتي بماند سياه مي شود. اگر مي خواهيد از آب ميوه اي استفاده کنيد که در آن فصل وجود ندارد، مي توانيد در فصلي که آن ميوه وجود دارد، آب ميوه را گرفته و ذخيره کنيد‎.‎‏ به اين صورت که آب ميوه مورد نظر را در قالب يخ بريزيد تا ببندد. سپس آن را از قالب درآورده و در کيسه پلاستيکي نگه داري کنيد. براي از بين بردن جرم سماور يا کتري، مقداري‏ جوش شيرين داخل آب سماور يا کتري ريخته و آن را بجوشانيد. بهترين‏ روش باز شدن يخ ماهي، قرار دادن ماهي درون شير است. شير طعم يخي ماهي را از بين مي برد و به آن طعم تازگي مي دهد‎.‎ ليمو‏ را پيش از آبگيري مدت 15 دقيقه درون آب داغ بيندازيد، آب آن تقريبا دو برابر خواهد شد‎.‎ اگر‏ قصد داريد ماهي را بيش از يک روز فريز کنيد، آن را کاملا با نمک و زردچوبه آغشته و بعد فريز کنيد‎.‎ براي‏ جلو گيري از خشک و سفت شدن پنير، روي طرف بريده شده آن کره يا روغن بماليد‎.‎ براي‏ افزودن ماندگاري قهوه، آن را در يک ظرف دردار و سپس در يخچال قرار دهيد‎.‎ اگر قصد داريد مرغ سوخاري بپزيد، پس‏ از آنکه مرغ را آرد زديد، به مدت يک ساعت آن را سرد کنيد. اين کار باعث خواهد شد که هنگام سرخ کردن مرغ، پوشش آن بهتر چسبيده و از هم نپاشد‎.‎ هنگام‏ پختن نخود و لوبيا و ساير حبوبات هيچ گاه به آنها نمک نزنيد، زيرا سخت خواهند پخت‎.‎ هنگام پخت گوشت، به گوشت ها درست اندکي قبل از برداشتن از روي آتش نمک بزنيد و سبزيجات را در آب نمک دار بپزيد. براي جلوگيري از ترک خوردن تخم مرغ هنگام آب پز کردن، در آبي که تخم مرغ ها در آن مي جوشد مقدار زيادي نمک بريزيد‎.‎‏ وقتي مي خواهيد تخم مرغ بپزد تا سفت شود مقداري سرکه به آب اضافه کنيد‎.‎ اگر‏ مي خواهيد پوست گردوي سبز را از آن جدا کنيد و دستتان سياه نشود، پوست گردو را داخل ظرف پر از آب بکنيد‎.‎‏ اگر‏ مي خواهيد مغز گردو را سالم از پوست آن جدا کنيد، گردوها را يک شب تمام داخل آب نمک خيس کنيد، سپس به آرامي پوست آن را شکسته و مغز گردو را بيرون بياوريد‎.‎ هنگام‏ تفت دادن سبزي يا گوشت، در پايان کار مقدار کمي شکر، عسل يا آب ميوه به آن اضافه کنيد تا لعاب داده و طعم آن بهتر شود‎.‎ افزودن‏ نمک به گوشت خام قبل از پخت، طعم آن را از بين مي برد در حالي که افزودن کمي نمک به ماهي قبل از پخت به طعم آن مي افزايد‎.‎ دانه‏ هاي ذرت را بهتر است هميشه در فريزر نگهداري کنيد. نه تنها تازه مي ماند، بلکه انجماد از چروکيده شدن آن جلوگيري خواهد کرد.‏ براي‏ جلوگيري از حمله حشرات، به ظرف حبوبات چند دانه ميخک اضافه کنيد‎.‎ براي جلوگيري از ورود مورچه به خانه، خيار‏ به ويژه خيار تلخ را جلوي راه آنها قرار دهيد. مورچه ها از خيار متنفرند. همچنين کمي سرکه سفيد به مکان هايي که محل عبور مورچه است بپاشيد‎.‎‏ مي توانيد با مخلوطي از يک ليوان آب و يک ليوان سرکه سيب پنجره ها را تميز کنيد تا مورچه ها را دور نگه دارد‎.‎‏ برگ هاي خشک نعناع را در مسير مورچه ها قرار دهيد‎.‎‏ در ضمن، مورچه ها از مسيري که دارچين، آب ليمو، پودر قهوه و فلفل پاشيده شده باشد عبور نخواهند کرد‎.‎‏ يک راه ديگر اين است که در ترک هاي ديوار سير قرار دهيد تا مورچه ها را دور نگه دارد.‏ ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد