پارس/ صرع يکي از بيماري هاي آزاردهنده و مهاجم براي افراد مصروع است که زندگي آنان تحت تاثير اين بيماري خاص تلقي مي شود در اين مطلب به بيماري صرع و ازدواج با اين افراد مي پردازيم.
علائم بيماران صرع چيست؟
اغلب علائم مشاهده شده در مبتلايان به صرع، با مکان دسترسي مغز ارتباط دارد؛ يعني دستورات مغز به درستي انجام نمي شود؛ حرکت هاي شديد در قسمت دست و پا، خيره ماندن به يک نقطه و از دست دادن هوشياري کوتاه مدت، افتادن روي زمين، پرش ناگهاني عضلات دست با حفظ هوشياري به خصوص صبح ها بعد از بيدار شدن از خواب و در مواردي نيز بي اختيار و کاهش سطح هوشياري از مهم ترين علائم بيماري است.
درمان دارويي به عنوان راهي موثر در بهبودي بيماري است: افرادي که دچار بيماري صرع و تشنج مي شوند، مي توانند با تجويز پزشک و دارو درماني بيماري را کنترل کنند و در صورت عدم نتيجه درمان هاي دارويي، پزشکان در مرحله آخر، از روش جراحي اختصاصي مغز براي کنترل حملات استفاده مي کنند.
ازدواج يکي از مهم ترين تصميمات براي زندگي مشترک است اما قضيه زماني حساس تر خواهد شد که بفهميد طرف مقابلي که مي خواهيد با آن ازدواج کنيد دچار بيماري صرع است بيماران صرعي داراي شرايط ويژه و خاصي هستند و براي ازدواج با اين افراد بايد همه جوانب را در نظر بگيريد در اين مطلب نکاتي را درباره ازدواج با بيماران مبتلا به صرع به شما خواهيم گفت.
ازدواج با بيماران مبتلا به صرع
در کل براي ازدواج و بچهدار شدن اين بيماران مشکلي وجود ندارد اما بسته به جنسيت، بين زن و مرد تفاوت است. در صورتيکه بيمار مبتلا به صرع، خانم باشد، بايد در مورد داروهايي که در دوران بارداري مصرف ميکند، تجديدنظر کرد؛ بهطوريکه در حين بارداري حملهاي بر مادر عارض نشود. اما در کل و با اعمال محدوديتهاي خيلي کم و جزيي، منعي براي ازدواج، اشتغال و فرزندآوري براي بيماران صرع وجود ندارد.
به همسر آينده بايد بگويم، من صرع دارم؟
اگر قصد ازدواج داريد بهتر است بيماري صرع خود را با شخص مورد نظر در ميان بگذاريد؛ اگرچه هستند کساني که صرع دارند و آن را مخفي ميکنند. شما نه تنها آن را پنهان و مخفي نکنيد، بلکه با کمال شجاعت و صادقانه مشکل خود را با طرف مقابل در ميان بگذاريد و او را با رفتن نزد پزشک معالجتان يا هر پزشک ديگر، قانع کنيد که با کنترل صرع ميتوانيد يک زندگي سالم و پربار داشته باشيد.
هر چند متخصصان مغز و اعصاب عقيده دارند که در برخي از موارد با کنترل دارويي صرع، همراه با رعايت نکات بهداشتي به مدت 3 تا 5 سال در صورتي که تشخيص گزارش نشود با نظارت پزشک معالج، دارو ميتواند کاملا قطع شود و فرد به بهبودي کامل دست يابد.
ميل جنسي در افراد مصروع چگونه است؟
افراد مصروع نيز به مانند ديگر افراد داراي احساسات جنسي هستند. اين افراد داراي فعاليت جنسي هستند.هيچ مدرکي نشان نداده است که در طي فعاليت جنسي، تشنج صورت مي گيرد.به ندرت؛ در طي و يا بعد از فعاليت بدني و عاطفي شديد، ممکن است تشنج بروز کند.
اختلال عملکرد جنسي در بين مردان مصروع شايعتر است.برخي داروهاي ضد صرع از قبيل: فنوباربيتال و پريميدون، مي توانند باعث ايجاد و يا تشديد اختلال عملکرد جنسي شوند
اگر تشنج را تحت کنترل خود در نياوريد، ممکن است باعث اختلال عملکرد جنسي شود.اگر قصد ازدواج با فرد مصروع را داريد ، از مشورت با پزشک معالج خودداري نکنيد.
بازار