خراسان/ شير مادر،مادهاي سالم و طبيعي است که طبيعت در اختيار کودک قرارداده است و تا کنون دانشمندان موفق نشده اند مادهاي همپاي شير مادر توليد کنند . بهتر است هنگام شير خوردن، کودک در آغوش مادر آرام بگيرد اما اگر مجبور هستيد گاهي از شير دوشيده شده خود استفاده کنيد، مي توانيد شيري را که از سينهتان دوشيدهايد، فريز کنيد.
آن را در ظرفهاي تميز بريزيد (ظرفهاي پلاستيکي مناسبي که درشان به خوبي بسته ميشود) و بعد آن ها را در فريزر قرار دهيد. اگر تعداد ظرفهايي که شير در آن ها ريختهايد زياد است، بهتر است حتما روي هرکدام تاريخ بزنيد و اگر آن را به مهدکودک فرزندتان ميدهيد، يادداشت نام فرزندتان فراموش نشود.
ميتوانيد به شير فريز شده، مقداري شير تازه ولي خنک اضافه کنيد اما مقدار شيري که اضافه ميکنيد از شيري که فريز کردهايد، بيشتر نشود. براي اين که از تغذيه سالم و مناسب نوزادتان مطمئن باشيد، به خاطر داشته باشيد اگر شير را در دماي معمولي اتاق دوشيدهايد، بيش از 6 تا 8 ساعت در دماي معمولي اتاق نمانده باشد يعني فقط 6 تا 8 ساعت قابل استفاده است. ميتوانيد آن را در يخچال نگهداري و بعدا از آن استفاده کنيد، در اين صورت شير تا پنج روز قابل مصرف خواهد بود.
شما ميتوانيد شير را در فريزر نگهداري کنيد. حتما شير را در ظرفي قرار دهيد که مقداري از بالاي ظرف خالي باشد چرا که محتويات شير، داخل ظرف يخ ميزند و در اثر انجماد حجم آن بيشتر مي شود و از ظرف بيرون ميزند. در اين صورت شير تا دو هفته در فريزر قابل نگهداري است. شيري که در قسمت داخل فريزر (نه در درب فريزر) يخ زده است ميتواند تا 12 ماه استفاده شود.
قبل از دوشيدن شير، حتما دستهايتان را بشوييد، ظرف نگهداري شير حتما استريليزه باشد و برچسب تاريخ فراموش نشود.
بازار