برترين ها/ چي لازم دارم:
استيک 300 گرمي فيله گوساله، نحوه پخت آب دار
سس خردل: 10 گرم
عسل: 5 گرم
سرکه بالزاميک: يک قاشق چايخوري
فلفل سبز: يک عدد متوسط
فلفل سياه: به مقدار لازم
چطور بپزم:
استيکي متفاوت که هم قابليت گريل شدن دارد، هم بر روي چدن و اگر هم بخواهيد بر روي کباب پز هم قرار گرفته و آماده ميشود. در بسياري از رستورانها فيله مينيون را از فيله گوساله جوان انتخاب کرده و پس از يک برش عمقي آن را به دو نيمه يا سه نيمه جدا از هم يا به هم چسبيده تبديل کرده و در کنار سس هاي متنوع سرو ميکنند. پيشنهاد ما براي طعم دار کردن فيله مينيون به اين ترتيب است که 20 گرم سس خردل، 10 گرم عسل، 5 گرم سرکه بالزاميک، يک عدد فلفل سبز متوسط را ميکس کرده و فيله را به مدت 4 تا 5 ساعت در اين سس قرار ميدهيم، پس از طعم دار شدن فيله را بر روي چدن بگذاريد. لازم به ذکر است که نحوه طبخ فيله مينيون به صورت آبدار است. در واقع بر روي حرارت مستقيم چدن بين 3 تا 4 دقيقه طول ميکشد تا فيله مينيون آماده شود.
بازار