بيتوته/ امير لطفي حقيقت روانشناس و کارشناس علوم رفتاري اظهار داشت: در واقع رابطهاي به نام دوستي اجتماعي وجود ندارد، چرا که اين نوع دوستي و آشنايي فارغ از موضوعيت است.
زماني که دو فرد از جنس مخالف به اسم دوستي اجتماعي باهم ارتباط برقرار ميکنند و از طريق پيام، ملاقات حضوري و غيره باهم در تماس هستند، رفته رفته ميان آنها حس و علاقه ايجاد ميشود که بسيار مشکل ساز است.
اصولا دوستي اجتماعي را افراد مجردي که هيچ برنامهاي براي ازدواج ندارند به خود نسبت ميدهند و چنانچه فردي که متأهل باشد در اين رابطه دچار روابط فرا زناشويي شده و خيانت به همسر محسوب ميشود و همچنين زندگي مشترک خود را به خطر مي اندازد.
اين روانشناس با بيان اينکه در رابطه بايد حد و مرز وجود داشته باشد، افزود: با توجه به اينکه در جامعه صنعتي و رو به رشد هستيم، قطعا افراد از هر جنسي با هم در تعامل هستند اما حتما بايد در تعاملات خود يک حد و مرزي را رعايت کنند.
افرادي که با هم در ارتباط هستند، بايد به هم احترام بگذارند و همچنين افراد قالب حرفهاي خود را رعايت کرده و براساس يک چهار چوب مشخص رفتار کنند، به طوري که براي شخصيت طرف مقابل هم يک امنيت خاطري ايجاد شود.
اين روانشناس در پايان افزود: دوستي اجتماعي وجود ندارد و افراد بايد يک استراتژي رفتاري و راهبرد اساسي داشته باشند تا بتوانند به درستي مرز ميان خود و ديگري را حفظ کنند تا لطمهاي به خود و البته زندگي مشترکشان وارد نشود.
بازار