ايسنا/ رئيس اداره مشاوره تربيتي و تحصيلي اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالي گفت: رابطه مناسب دختران با پدران خود، ميتواند از فرار دختران از خانه جلوگيري کند.
دکتر عليرضا زارع با اشاره به اينکه يکي از مهمترين عواملي که موجب فرار دختران از خانواده ميشود، ارتباط نامناسب بين دختران و پدران است، اضافه کرد: در بيشتر اوقات نظرات جنس مخالف براي هر دو طرف بيشتر مورد پذيرش است و اگر ارتباط مناسب بين دختران و پدران وجود داشته باشد دختران نيز اغفال نميشوند.
وي با تاکيد بر اينکه ارتباط مناسب پدران با دختران عزت نفس دختران را افزايش ميدهد، عنوان کرد: پدران بايد در ارتباطات خود دقت بيشتري داشته باشند و ابراز علاقه بيشتري به دختران خود داشته باشند تا دختران براي دريافت احساسات جنس مخالف وارد رابطههاي خارج از عرف نشوند.
زارع در رابطه با وظايف خانوادهها براي فرزندان خود که پس از فرار از خانه به کانون خانواده باز ميگردند، تصريح کرد: بايد خانوادهها به دنبال سرزنش کردن فرزندان خود نباشند و سعي کنند تا شرايط عاطفي مناسبي را براي فرزند خود ايجاد کنند تا دوباره به اين رفتار آنان تکرار نشود.
وي در رابطه با علت اينکه فرار از خانه بيشتر براي دختران اتفاق ميافتد، بيان کرد: به علت اينکه دختران نسبت به پسران آزادي کمتري دارند و گاهاً از طرف خانوادهها مورد تبعيض قرار ميگيرند موجب ميشود که به راحتي اغفال شوند و مکانهاي ديگري را براي تخليه انرژي خود پيدا کنند.
معاون امور اجتماعي اداره کل بهزيستي خراسان شمالي گفت: ب يشترين علت فرار براي دختران از خانواده، اغفال آنها از جنس مخالف براي برقراري ارتباط بوده که متأسفانه بعد از فرار نيز اولين پيامدي که گريبان گير اين دختران ميشود سو استفادههاي جنسي است.
وي با بيان اينکه بيشتر افرادي که فرار از خانواده داشتند، سابقه فرار نداشتند، عنوان کرد: بيشتر اين دختران به کانون خانواده بازگشتند و در کنار خانواده زندگي ميکنند.
صحرانورد در رابطه با وضعيت تأهل اين افراد، بيان کرد: فرار از خانه تنها توسط دختران نبوده است اما آمار دختران چهار برابر پسران بوده است که بيشتر آنان نيز مجرد بودهاند.
بازار