سايت ستاره/ آيا با روش صحيح منجمد کردن سبزيهاي فصلي از جمله نخود فرنگي آشنايي داريد؟ نگهداري مواد غذايي در فريزر يکي از بهترين روشها براي نگهداري طولاني مدت اين مواد است. در اين مقاله به آموزش مراحل فريز کردن نخود فرنگي به نحو صحيح پرداخته خواهد شد.
مراحل فريز کردن نخود فرنگي
براي فريز کردن نخود فرنگي مراحل زير را انجام دهيد:
۱. انتخاب نخود فرنگي با کيفيت
به منظور منجمد کردن اين سبزي بايد نخود فرنگيهايي انتخاب شوند که تازه و سبز تيره باشند. نخود فرنگي که غلاف آن زرد شده نشان دهنده کهنه بودن آنها بوده و براي فريز کردن مناسب نيستند.
۲. تميز کردن نخود فرنگي
دانههاي نخود فرنگي را از غلاف شان خارج کرده و آنها را به خوبي شستشو دهيد.
۳. جوشاندن نخود فرنگي
به منظور حفظ رنگ وطعم نخود فرنگي، قبل از فريز کردن بهتر است به مدت چند دقيقه آنها را بجوشانيد. براي اين منظور قابلمهاي را پر از آب کرده و بگذاريد به جوش بيايد. پس از به جوش آمدن آب، نخود فرنگيها را درون آن بريزيد. بعد از حدود ۳ الي ۵ دقيقه نخودها را درون آبکش ريخته و بگذاريد آب آنها به خوبي خارج شود.
۴. بسته بندي کردن نخود فرنگي
پس از سرد شدن نخود فرنگيهاي جوشانده شده بايد نسبت به بسته بندي کردن آنها اقدام کنيد. براي اين منظور از کيسههاي يکبار مصرف فريزري يا زيپ کيپ استفاده کنيد. بهتر است که نخود فرنگيها را به ميزان لازم براي هر وعده غذايي درون کيسه فريزر بريزيد. پس از خارج کردن هواي درون کيسه، آنها را بسته و در فريزر بگذاريد.
نکات مهم
براي داشتن نخود فرنگيهاي خوش طعم و خوش رنگ نکات زير را مد نظر داشته باشيد:
براي حفظ رنگ نخود فرنگي، بعد از به جوش آوردن آن بهتر است سريع زير آب سرد قرار داده شود.
در هنگام جوشاندن نخود فرنگي ميتوانيد مقداري نمک نيز به آن اضافه کنيد.
مدت زمان نگهداري نخود فرنگي در فريزر به مدت هشت ماه الي يک سال است.
نتيجه گيري
همانطور که اشاره شد، با فريز کردن نخود فرنگي ميتوانيد از اين گياه به مدت طولاني استفاده کنيد. نکته بسيار مهم در منجمد کردن نخود فرنگي، انتخاب نخودفرنگي هاي سالم و با کيفيت است.
بازار