نماد آخرین خبر

نحوه چیدمان بشقاب، قاشق و چنگال روی میز غذاخوری

منبع
بيتوته
بروزرسانی
بيتوته/ چيدمان ميز غيررسمي عموما بيشتر از ساير موارد مورد استفاده قرار مي گيرد. از اين چيدمان مي توان براي عروسي هاي دوستانه، مهماني شام و يا هر مهماني که نياز به چيدمان ميز دارد اما نه چيدمان رسمي. تفاوت هايي مابين چيدمان رسمي غير رسمي وجود دارد. در چيدمان غيررسمي تعداد ظروف و ليوان هاي کمتري استفاده مي شود همچنين معمولا از بشقاب کره خوري در چيدمان غيررسمي استفاده نمي شود.
بشقاب غذا اين بشقاب قبل از وعده بعدي و معمولا در بالاي شارژر قرار دارد. دستمال دستمال تا شده بر روي بشقاب قرار داده مي شود. کارت منو کارت منو مي تواند بالاي سرويس بشقاب و يا بر روي دستمال قرار داده شود. چنگال سالاد سالاد دومين وعده ي غذايي است که سرو مي شود. بنابراين چنگال سالاد در لبه ي بيروني قرار داده شده است. چنگال سالاد کوچکتر از چنگال شام است. چنگال شام چنگال شام بزرگترين چنگال است و درست سمت چپ شارژر قرار داده مي شود. قاشق سوپ خوري سوپ اولين وعده اي است که سرو مي شود بنابراين قاشق آن در بيروني ترين قسمت قرار مي گيرد. کارد سالاد سالاد پس از سوپ سرو مي شود بنابراين کارد سالاد سمت چپ قاشق سوپ خوري قرار مي گيرد. کارد شام کارد شام سمت راست بشقاب بعد از چنگال شام قرار مي گيرد. قاشق دسرخوري اين قاشق درست بالاي بشقاب غذا قرار مي گيرد و کوچکترين قاشق در چيدمان ميز است. ليوان آب بزرگترين ليوان سرميز است. ليوان نوشيدني تنها چيزي که براي چيدمان غير رسمي لازم است.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد