ستاره/ اين روزها يکي از مهمترين جنبههاي زيبايي، توجه به ظاهر ناخنهاست؛ اما يکي از معضلات لاک ساده اين است که به سرعت ميپرد و بايد تجديد شود. از اين رو گزينههاي ماندگارتر مانند ژليش ناخن بيشتر طرفدار دارد؛ اما اين گزينه به همان نسبت که استحکام و ماندگاري بيشتري دارد، پاک کردن آن هم دشوارتر است. در اين مقاله با آموزش پاک کردن لاک ژليش با شما هستيم. با ما همراه باشيد.
پاک کردن لاک ژليش با محلول ريموور
در مرحله اول تاپ شاين (لايه براق روي ناخن) را نرم و ملايم سوهان بکشيد. سپس مقداري از مواد ريموور را روي ناخن بريزيد به گونهاي که کل سطح ناخن را بپوشاند. پس از ۱۰ الي ۲۰ دقيقه که لاک ژلهاي به خوبي نرم شد، با ابزار ريموو ژل يا عقب زن چوبي آن را از روي ناخن پاک کنيد.
پاک کردن لاک ژليش با دستگاه ريموور
اين دستگاه جديد در کوتاهترين زمان ممکن با بخار و گرما لاک ژليش را از روي ناخنها پاک ميکند. با اين دستگاه کوچکترين آسيبي به صدف و کراتين ناخن نميرسد.
پاک کردن لاک ژليش با سوهان و کاغذ آلومينيوم
گام اول: سوهان بکشيد
لاک ژليش مثل لاک معمولي نيست و حداقل از ۴ لايه روي هم تشکيل شده ميشود. در گام اول يک سوهان ناخن برداريد و لايه فوقاني را به آرامي و با ملايمت برداريد. توجه داشته باشيد که در اين مرحله نبايد تمام لايهها را سابيد و فقط گرفتن برق سطح روئين کافي است.
گام دوم: دور ناخن را وازلين بزنيد
اگر حداقل يک بار از استون استفاده کرده باشيد، ميدانيد که اين ماده ناخن را به شدت خشک ميکند؛ از اين رو پيشنهاد ميشود در گام بعدي براي محافظت از ناخنها و پوست نواحي اطراف آنها، سرانگشتان خود را با وازلين يا يک روغن غليظ بپوشانيد. نيازي به زياده روي نيست و تنها يک قطره روغن از آسيب احتمالي جلوگيري ميکند.
گام سوم: ناخنها را به استون آغشته کنيد
مرحله اصلي پاک کردن لاک ژليش، خيساندن ناخنها در استون است. براي اين کار هم ميتوانيد از مقداري پنبه آغشته به استون استفاده کنيد و هم ميتوانيد سرانگشتان خود را در ظرف مخلوط استون و چند قطره روغن کوتيکول فرو کنيد. البته پد پنبهاي در طول مدت زمان خيساندن ناخنها، استون را بهتر در خود نگه ميدارد. ۱۰ تکه پنبه را درون استون فرو کنيد تا کاملاً خيس شوند.
گام چهارم: ناخنها را با ورقه آلومينيوم بپوشانيد
مقداري کاغذ فويل برداريد و ۱۰ تکه کوچک از آن جدا کنيد؛ سايز اين تکه بايد به اندازهاي باشد که دور سرانگشتان را بپوشاند. پس از آنکه پنبه آغشته به استون را روي ناخن گذاشتيد، دور آن را با يک تکه فويل بپيچيد. اين کار را براي هر ۱۰ ناخن انجام دهيد.
گام پنجم: صبر کنيد
پس از ۱۵ دقيقه يک فويل را باز کرده و وضعيت ژليش را بررسي کنيد؛ اگر هنوز راحت جدا نميشود، روي ناخن را ببنديد و ۵ تا ۱۰ دقيقهي ديگر صبر کنيد. اما اگر ظاهر آن سست و وارفته است، براي مرحله بعدي آماده باشيد.
گام ششم: لاک ژليش را برداريد
همهي فويلها را برداشته ناخنها را کمي فشار دهيد. ژليش ناخن بايد به راحتي با کشيدن پنبه از بين برود. بقاياي آن را ميتوانيد با سوهان چوبي جدا کنيد.
گام هفتم: ناخنها را آبرساني کنيد
اين مرحله را تحت هيچ شرايطي فراموش نکنيد! ناخنها پس از برداشتن ژليش خشک ميشوند؛ بنابراين اگر دوست داريد ناخنهاي زيبايتان کمي نفس بکشند، ابتدا آنها را بشوييد و سپس براي چند دقيقه در يک روغن آبرسان مثل روغن نارگيل بخيسانيد يا مجدداً کرم کوتيکول را روي آنها اعمال کنيد. البته اگر قصد داريد بار ديگر روي ناخن ژليش بزنيد، از اين مرحله صرف نظر کنيد.
پاک کردن لاک ژلهاي از روي ناخن کاشت
براي اين کار به يک دستگاه سوهان برقي يا ميکرو موتور نياز است. کافيست سوهان را روشن کرده و سطح روي ناخن را بتراشيد. از آنجا که اين عمل نيازمند دقت و ظرافت فراوان است، پيشنهاد ميکنيم در سالن و توسط ناخن کار مجرب انجام شود.
عوارض لاک ژليش ناخن چيست؟
اگر پيش از انجام ژليش ناخن با يک پزشک متخصص پوست مشورت کرده و از مواد خوب و استاندارد استفاده کنيد، احتمال بروز عوارض لاک موقت بسيار کم و ناچيز است. همچنين در صورت مراجعه به سالن زيبايي، مرغوب بودن مواد مورد استفاده را حتماً بررسي کنيد.
لاک ژليش مداوم ناخنها را زرد ميکند
همانطور که گفتيم ژليش به صورت چند لايه لاک روي ناخن مينشيند و از رسيدن اکسيژن و رطوبت به ناخن جلوگيري ميکند؛ حال اگر عمل ژليش ناخن به صورت مداوم و بدون دوره استراحت انجام شود، ناخنها نازک و شکننده ميشوند و نرسيدن اکسيژن رنگ آنها را زرد ميکند.
باعث لک شدن پوست دست و سرطان پوست ميشود
جدا از اينکه دستگاههاي مختلفي که براي ژليش ناخن مورد استفاده قرار ميگيرند (دستگاههاي يو وي يا الي اي دي) بايد کاملاً استاندارد باشند، برخي معتقدند که قرار گرفتن مداوم در معرض اشعه ماورا بنفش باعث لک شدن پوست دست و يا حتي سرطان پوست ميشود. همچنين استون خالصي که در مرحله پاک کردن ژليش مورد استفاده قرار ميگيرد، به سطح ناخن آسيب ميرساند و آن را خشک ميکند.
بازار