تصوير زندگي/ خورش باميه يکي از خوشمزه ترين خورش ها است ولي متاسفانه باميه يک سبزي تابستاني است. با فريز کردن باميه به روش صحيح مي توانيم در فصول ديگر سال هم از اين غذاي خوشمزه لذات ببريم.
با ما همراه باشيد تا به شما ياد دهيم چطور باميه ها را فريز کنيد که خوش رنگ و سبز مانده و بعد از درآوردن از فريزر به راحتي پخته و نرم شوند.
روش بلانچ و فريز کردن باميه با سرخ کردن
باميه ها را در سرکه سفيد و آب سرد 10 دقيقه خيس کرده و سپس آبکشي کنيد.
سرکه باکتريها را ميکشد و بقاياي به جا مانده از آفت کشها و يا سموم شيميايي را از بين ميبرد.
کمي ساقه آنها را بگيريد.
داخل تابه ريخته و مقدار کمي روغن بريزيد. در تابه را بسته و بگذاريد با شعله ملايم بخارپز شوند.
حدود ده دقيقه تا يک ربع زمان کافيست تا باميه ها کمي نرم شوند.
طي اين مدت چند بار باميه ها را هم بزنيد تا يکدست حرارت ببينند.
پس از خنک شدن در زيپ لاک يا کيسه فريزري بسته بندي کرده و در فريزر بگذاريد.
بهتر است روي تمامي بسته هايي که در فريزر مي گذاريد، برچسب تاريخ بزنيد.
آب نمک مانع ليز شدن باميه ها مي شود.
روش فريز کردن باميه با جوشاندن
باميه هاي تازه، ترد و شاداب را انتخاب کنيد.
کلاهک سرشون را مخروطي بگيريد.
دقت کنيد اگر دانههاي داخل باميه قابلرؤيت بود، يعني شما ساقه را بيش از اندازه کوتاه کردهايد.
داخل آب سرد خيس کرده و خوب بشوييد تا سياهي هاي روي ان برود.
باميه ها را داخل آب نمک در حال جوش بريزيد و بگذاريد 3 تا 4 دقيقه بجوشد.
اين کار باعث ميشود فعاليت آنزيمها متوقف شده و باميهها رنگ، طعم و عطر خود را براي مدت طولانيتري حفظ کنند.
ظرف را مرتب تکان دهيد تا مطمئن شويد حرارت به همه باميه ها يکسان رسيده.
فريز کردن باميه
باميه ها را در آبکش ريخته و آبکش را در ظرف محتوي آب و يخ فرو ببريد تا کامل سرد شوند.
بعد از اينکه خنک شد و آبش رفت بسته بندي و فريز کنيد.
سعي کنيد هوايي داخل پاکت نباشد که باعث جمع يا سفت شدن باميه ها شود.
بهتر است باميهها را روي يک سيني فلزي دانهدانه بگذاريد تا يخ بزند. سپس باميههاي يخ زده را از فريزر بيرون آورده، داخل کيسه فريزر بريزيد و دوباره به فريزر برميگردانيم.
اين کار باعث ميشود باميهها در زمان يخ زدن بهصورت تودههاي تلنبار شده رويهم قرار نگيرد و در هنگام استفاده به راحتي بتوان آنها را از هم جدا کرد.
بازار