نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
دخترونه زنونه

چگونه و چه مدت می توان سالاد الویه را نگه داشت؟

منبع
ستاره
بروزرسانی
چگونه و چه مدت می توان سالاد الویه را نگه داشت؟
ستاره/ نگهداري سالاد الويه در دماي محيط، در يخچال و در فريزر براي مدت زمان مشخصي امکان پذير است که با آگاهي از آن مي‌توانيد، از غذايي سالم بهره‌مند شويد. مدت زمان نگهداري سالاد الويه در دماي محيط و يخچال اکثر باکتري‌ها در دماي ۴ الي ۶۰ درجه سانتيگراد به سرعت رشد مي‌کنند، بنابراين بهتر است پس از تهيه سالاد الويه بلافاصله مصرف شده و بيش از ۲ ساعت در دماي محيط نگهداري نشود. سالاد الويه غذايي با فساد‌پذيري بالاست و پس از تهيه، در صورتي که قصد مصرف آن را نداريد، بايد فورا در يخچال نگهداري شود. با توجه به اينکه در تهيه سالاد الويه از تخم مرغ، گوشت، سس مايونز، خيارشور و سيب زميني استفاده مي‌شود، حتي در يخچال نيز نبايد مدت زمان زيادي نگهداري شود و حداکثر زمان توصيه شده براي نگهداري سالاد الويه در يخچال ۲۴ ساعت در دماي صفر تا ۳ درجه سانتيگراد است. راهکار توصيه شده براي افزايش زمان نگهداري سالاد الويه خيارشور عامل اصلي ايجاد فساد در سالاد الويه است و از ترکيب آن با تخم مرغ، سس و مواد گوشتي، رشد باکتري‌ها افزايش مي‌يابد. به همين دليل سالاد الويه با خيارشور را نمي‌توان بيش از يک روز نگهداري کرد. راهکار توصيه شده اين است که خيار شور را قبل از مصرف سالاد، خرد کرده و به آن اضافه کنيد و از نگهداري سالاد الويه حاوي خيارشور بيش از ۲۴ ساعت بپرهيزيد. بهتر است مواد سالاد الويه را آماده کرده و خرد کنيد، سپس آن‌ها را بدون افزودن سس مايونز در ظروف جداگانه در يخچال نگهداري کنيد. هنگام مصرف، اجزاي سالاد را ترکيب کرده و به آن سس و چاشني اضافه کنيد. به اين روش مي‌توانيد مواد سالاد الويه را تا ۴۸ ساعت در يخچال نگه داريد. آيا مي‌توان سالاد الويه را در فريزر نگهداري کرد؟ يکي از اجزاي اصلي سالاد الويه که باعث طعم‌دهي به آن مي‌شود، سس مايونز است. سس مايونز در اثر انجماد به آب و روغن شکسته شده و به محصولي غيراستاندارد و بدرنگ تبديل مي‌شود؛ بنابراين سالاد الويه حاوي سس مايونز را نبايد در فريزر نگهداري کرد. شما مي‌توانيد اجزاي سالاد الويه را خرد کرده و بدون سس در فريزر نگهداري کنيد، ولي نه بيش از ۳ روز. ذکر چند نکته در تهيه و نگهداري سالاد الويه ظروفي از جنس تفلون در صورت توليد در شرايط غيراستاندارد، حاوي سمومي مانند سرب، کادميوم، آرسنيک و پيگمنت‌هاي رنگي هستند که در صورت آسيب ديدن، وارد غذا مي‌شوند؛ بنابراين بهتر است براي طبخ مواد اوليه سالاد الويه از ظروف پيرکس يا استيل استفاده کرد. براي نگهداري سالاد الويه در يخچال بهتر است از ظروف شيشه‌اي و براي نگهداري آن در فريزر از ظروف پلاستيکي استفاده کنيد. ظرف مورد استفاده براي نگهداري سالاد الويه حتما دردار باشد تا تبادلي با محيط يخچال نداشته باشد. هنگام نگهداري سالاد الويه در يخچال يا فريزر، آن را به وعده‌هاي کوچکتر تقسيم کنيد تا مجبور نشويد براي استفاده هر وعده، درب ظرف را باز کنيد، زيرا باز و بسته کردن درب ظرف حاوي سالاد و قرار گرفتن غذا در مجاورت هوا، باعث گرم و سرد شدن و فساد سريعتر آن مي‌شود.
#باهم_شکستش_مي‌دهيم ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره