تبيان/ يکي از سخت ترين رابطه هايي که ما برقرار مي کنيم، با خانواده شوهر است. وقتي ما ازدواج مي کنيم، اکثر ما توجه نمي کنيم که با يک خانواده ديگر وصلت کرده ايم. ممکن است اين خانواده رسم و رسوم، رفتارها، و عادتهايي برخلاف ما داشته باشند. زماني که اين اختلاف نظرها يا اختلاف در زمينه رسم و رسوم و غيره وارد خانواده شما شد، کشمکش و درگيري شروع مي شود. بنابراين چقدر درگيري قابل تحمل و پذيرفتني است؟ اين موضوع بستگي به افرادي دارد که وارد بحث مي شوند. بنابراين يک قاعده کلي درمورد خانواده شوهر اين است که از احساساتتان به عنوان يک راهنما کمک بگيريد.
اگر مي خواهيد رابطه تان بحراني نشود،به نکات زير توجه کنيد:
خودتان را با شرايط وفق دهيد: زوجها در اوايل ازدواج اغلب تصور ميکنند که رابطه شان با خانواده همسر بايد يکي از بهترين رابطهها باشد.اما وقتي بچه دار ميشوند، ناچارا درگير کارها و وظايف بيشتري ميشوند و نوع رابطه شان تغيير مييابد. در اين بين مادربزرگها و پدربزرگها و همچنين ديگر بستگان سعي ميکنند که بفهمند چگونه ميتوانند خودشان را با اين وضعيت وفق دهند.اگر زماني تعارضي بوجود آمد ، هيچ وقت نگذاريد همسرتان احساس کند که بايد بين شما و خانواده اش يکي را انتخاب کند.
رازهاي خانه را برملا نکنيد!: با همسرتان توافق کنيد که چه چيزهايي را نبايد به خانواده همسرتان بگوييد. يادتان باشد که هر خانواده جديدي رازهاي خودش را دارد و برملا شدن اين رازها هم استقلال خانواده جديد را زير سوال مي برد و هم راه را براي دخالت خانواده ها باز مي کند.
هرگز نبايد مسائل مالي تان را با خانواده همسر در ميان بگذاريد: زماني که خانواده همسر سعي مي کنند زوج را از لحاظ مالي حمايت کنند يا اهداف مالي در سر دارند، عاقلانه آن است که موضوع را عوض کنيم. مطمئنا در بيشتر موارد خانواده همسر سعي مي کنند که به فرزند و يا عروس و دامادشان کمک کنند اما اگر آنها اين قصد را داشته باشند که روش زندگي خودشان را بر زندگي فرزندشان پياده کنند، نشان مي دهد که آنها قصد دخالت و فضولي در زندگي شما را دارند. دليلي ندارد که خانواده ها از فرزندانشان به خاطر نحوه خرج کردن پولشان، يا پس انداز کردن آن يا حتي مقدار درآمد ماهيانه شان عيبجويي کنند. اگر نياز مبرمي به پول پيدا کرديد عاقلانه تر آن است که از افراد ديگري پول قرض بگيريد. بهترين راه اين است که برخي مسائل زندگيتان را بين خودتان خصوصي و شخصي کنيد و در خانواده هاي همسرتان نفوذ نکند.
نظرخواهي نکنيد، اگر...: ببينيد، والدين همسر يا والدين خودتان چه طور شخصيتي دارند. اگر جنبه اين را دارند که فقط در مقام مشورت با آن ها حرف بزنيد، خب حرف بزنيد اما اگر حس مي کنيد نظرخواهي کردن مساوي است با در منگنه قرار گرفتن و آن ها نظر رابا دستور اشتباه مي گيرند، در کل نظرخواهي نکنيد.
دخالت نکنيد!: بله! درست خوانديد! بعضي ها درباره مسائل خانواده همسر در ظاهر و باطن دخالت مي کنند و بعد راه را براي دخالت متقابل باز نگه مي دارند. مثلا مي گويند نظرت در مورد اين خواستگار جديد چيست؟ اين جور وقت ها وسوسه نشويد و بگوييد: «هر جور که خودتان صلاح مي دانيد».
مراقبت از بچه هايتان را به خانواده همسرتان نسپاريد: شايد سخت ترين مورد بين همسر و خانواده همسر بچه ها هستند. نگهداري فرزندتان توسط خانواده همسر يک اشتباه بزرگ است.
حتي اگر آنها صلاحيت و توانايي اين کار را داشته باشند اما نگهداري فرزندتان توسط آنها مي تواند به يک موضوع ناراحت کننده بين شما تبديل شود. خانواده همسر پدربزرگ و مادربزرگ هستند نه يک مراقب. اگر پدربزرگ و مادربزرگ ها در نقش يک مراقب باشند آنها مي توانند تمام رفتارهاي شخصي خودشان را وارد تربيت بچه شما بکنند. در اين صورت بچه ها دو سري پدر و مادر خواهند داشت و خانواده همسر هم حق دخالت بيشتري در تربيت و شکل گيري شخصيت فرزند شما دارند.
نگراني هاي خانواده همسر را به مهرباني پاسخ دهيد: براي بيشتر افراد، ارتباط برقرار کردن با خواهرشوهر و مادرشوهر بسيار سخت است. حتي اگر مادرشوهرشان را به عنوان بهترين دوستشان بدانند. موارد بسياري وجود دارد که زن ها توسط مادرشوهرانشان احساس تحقير و سرزنش مي کنند. تنها علت قابل قبول آن حس حسادتي است که در اين رابطه وجود دارد.
بسياري از مادرشوهرها نگران نحوه رفتار کردن عروسشان با پسرشان هستند. حتي اگر رابطه عروس و مادرشوهري بسيار دوستانه باشد، مادرشوهر هر شب با عروس تماس مي گيرد تا ببيند عروسش براي دردانه اش بعد از پشت سر گذاشتن يک روز سخت کاري چه غذايي درست کرده است. زيرا او نمي تواند تحمل کند که پسرش بعد از يک روز سخت کاري يک غذاي آماده و سطحي بخورد.
درچنين مواردي بهترين طرز برخورد با مادرشوهر، تشکر کردن از اوست. اجازه دهيد هرآنچه که مي خواهد انجام دهد، و به ياد داشته باشيد که اين شما هستيد که هر شب همسرتان را در خانه مي بينيد. اگر او فکر مي کند شما تنبليد پس چه کسي کارهاي خانه پسرش را انجام مي دهد؟ او همسر و فرزند شما را دوست دارد و مي خواهد بهترين کارها را براي آنها انجام دهد.
بدگويي همسرتان را نزد خانواده اش نکنيد: قانون بعدي با فاميل شوهر اين است که آنها هرگز نبايد از رفتارهاي همسرمان که براي ما ناخوشايند است آگاه شوند. هرگز.
پدر و مادرها عيوب فرزندانشان را خوب مي دانند، و نيازي به يادآوري آنها نيست. انجام دادن اين کار مشکلات عديده اي را سبب مي شود. اگر همسرتان مشکلاتي دارد با دوستانتان در ميان بگذاريد نه با مادرشوهرتان. زيرا زماني که مشکلتان با شوهرتان حل شد، هرآنچه که شما درمورد همسرتان با مادرشوهرتان مطرح کرديد به خاطرش مي ماند. بهترين راه اين است که مشکلات زناشويي تان را با دوستانتان و يا غريبه ها مطرح کنيد يا در دفتر خاطراتتان يادداشت کنيد.
با خانواده شوهرتان صميمي شويد: سعي کنيد با مادرشوهرتان رابطه مخصوصي ايجاد کنيد. زماني را با همديگر بگذرانيد. اجازه دهيد او بفهمد که شما چقدر به نظرات و عقايدش احترام ميگذاريد. مطمئن باشيد به حمايتهاي وي نياز پيدا خواهيد کرد.
خواهر شوهرشما وضعيت خاصي دارد. کساني که احساس کمبود محبت و توجه ميکنند معمولا از خودشان مطمئن نيستند. زمانيکه وي راجع به موضوعي حرف ميزند که شما را ناراحت ميکند، - سخت است – اما دندانهايتان را بهم فشار دهيد، لبخند بزنيد، و موضوع را عوض کنيد.
به اين راه فکر کنيد: داشتن يک رابطه خوب با خانواده همسرتان نعمتي است که در آينده فرزندانتان به شما هم خواهند داد.
بازار