برترين ها/ مغزها مفيدند، چون سرشار از پروتئين و چربيهاي سالماند. مغزها طعم خوشايندي هم دارند که کمتر کسي پيدا ميشود آن را نپسندد. اما اگر از آجيل درست نگهداري نکنيد خيلي زود فاسد شده و بو و طعم بدي ميگيرند و ضمنا ديگر مفيد هم نخواهند بود.
مغزها و آجيل را ميتوانيد با پوست يا بدون پوست نگهداري کنيد، اما اگر با پوستشان باشند مدت طولانيتري سالم ميمانند. به هر حال چه ترجيح بدهيد آجيل را با پوست آن نگه داريد و چه بدون پوست، بايد آنها را در ظرفي بريزيد که هوا داخلش نشود تا سطح رطوبتشان در حد مطلوبي حفظ شود. حتي کيسه فريزر هم ميتواند اين کار را به خوبي انجام بدهد.
برا حفظ کيفيت آجيل، آنها را دور از پياز يا ساير خوراکيهاي بودار نگهداري کنيد، چون به راحتي، بوي اطراف خود را ميگيرند. آجيل با پوست را ميتوانيد در دماي اتاق تا سه ماه نگهداري کنيد. آجيل با پوست و بدون پوست نيز تا شش ماه در يخچال قابل نگهداري است و در فريزر هم تا يک سال و يا حتي بيشتر، خوب و باکيفيت ميماند. روي بستههاي آجيل، تاريخ ذخيره سازي را بنويسيد تا بدانيد اول از کدامشان استفاده کنيد.
اگر آجيلتان طعم ماندگي گرفت، آنها را به مدت ۱۰ دقيقه در فر با درجه حرارت ۳۵۰ درجه قرار دهيد تا طعمشان برگردد همچنين ميتوانيد آنها را در کاسهي کوچکي به مدت يک تا دو دقيقه مايکروويو کنيد. اما در مورد آجيل فاسد شده نميتوانيد انتظار داشته باشيد با اين روش، سالم شود. وقتي چربيهاي موجود در مغزها فاسد شوند، ديگر نميشود کاري کرد.
چند نکته. آجيل بدون نمک طول عمر بيشتري نسبت به آجيل نمکي دارد.. مغزها به صورت کامل و با پوست ماندگاري طولانيتري دارند.. بادام زميني و گردو بيشتر مستعد فاسد شدن هستند.. مغزهاي خام سريعتر از مغزهاي برشته شده فاسد ميشوند.. هميشه پيش از استفاده از مغزها در پخت و پز، آنها را بچشيد و طعمشان را بررسي کنيد.
منابع: thespruceeats, tropicalfoods
بازار